Schneider STV6156, chasssis DTV2 - biely obraz

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ipm
Kontaktovat uživatele:

Schneider STV6156, chasssis DTV2 - biely obraz

#1 Příspěvek od ipm »

Obraz je vkuse biely, ale pri prepinani programov na obrazovke vidno "prog1" atd... Aj zvuk funguje, len obraz nieje ani sun ani cez AV, neviem ci je vadny U353 alebo VCU2136, napatia na VCU mam v poriadku, ale neviem zohnat datasheet k u353 :( ... najprv som myslel ze ide o zavadu koncoveho stupna rgb no to by mi neukazovalo pridavanie hlasitosti ani program pri prepinani... ako otestujem ci je vadne VCU alebo u353????
Naposledy upravil(a) ipm dne 12 led 2010, 00:48, celkem upraveno 1 x.
-=IPM=- Manager projektu Tuxík. Uvítam Váš názor na tento projekt.. Viac info na http://www.ipmm.sk
nadzgo

Re: Schneider STV6156, chasssis DTV2 - biely obraz

#2 Příspěvek od nadzgo »

Skús to odfotiť(obraz) a daj sem.
ipm
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ipm »

Posielam fotku z mobilu... Tie pasy urobil fotak, obraz je cely bieli bez tych pasov...len dodam, ze vystup zo scart funguje, vstup nie.. teda zvuk ano... ten ide aj cez scart, ale video signal nie ani z mf ani zo scart. TXT modul funguje, sice vynechava niektore pismena. ale to je pravdepodobne kvoli nepresne naladenemu programu.. mam len univerzal takze ho neviem ladit... a ani by som nevidel co ladim :) .

V extremnom pripade by mi stacilo aby isiel obraz aspon cez scart, neda sa ten u 353 vyhodit a priviest vstup rovno do VPU???
Aj tak analog konci :D
Přílohy
IMG0050A.jpg
(17.35 KiB) Staženo 146 x
dtv2.jpg
tu je aspon vynatok zo schemy
(194.31 KiB) Staženo 164 x
-=IPM=- Manager projektu Tuxík. Uvítam Váš názor na tento projekt.. Viac info na http://www.ipmm.sk
Burajko

#4 Příspěvek od Burajko »

Pozri skopom vyvod 35 na IC 04.Ked tam bude video ,IC 06 je ok.
Už druhý krát strihám a furt je to krátke
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“