Notebook HP tlacitka zohnat
Moderátor: Moderátoři
Notebook HP tlacitka zohnat
Hladam, kde by som mohol zohnat samotne tlacitka na klavesnicu do notebooku HP Pavilon.
Jedna sa o nulku 0 a tlacitko del.
Ak by ste vedeli, kde sa daju tieto dve tlacitka zohnat, dal by som presnejsie typ notebooku. Pripadne vhodne, pasujuce tlacitka aspon.
DAKUJEM PEKNE.
Vogon píše:Mám nějaký klávesnice od HP NB.
Napiš název NB a modelové číslo, mrknu se jestli něco nenajdu.
Bacha i takto ty potvory někdy nesedí. Na totálně stejném notebooku už jsem zažil 3 různé druhy zavěšení samotné plošky. Třeba užší. Otočené o 90 a tak. jednu dobu jsme tak počešťovali klávesnice a tobylo vždy překvapení
Jenom tak mimochodem, předpokládám, že pokud je schopen poptávat samostatné tlačítko, jehož instalace není zrovna jednoduchá, je i schopen bez nápovědy vyjmout klávesnici. Pokud není schopen asi udělá lépe když odnese ten noťas do servisu...
A ještě úplně mimochodem, zrovna dneska tady byl pán který ve snaze vyčistit si klávesnici, nakopnul Rowentu na plný kule a jal se vyssávati prach z klávesnice. Moc tlačítek mu tam nezbylo...
Pokud se mám přiznat co jsem provedl já:
Opravoval jsem známému dv9. Opravil jsem a koukám má to jako prase. Tak v dobré vůli jsem se jak čištění. Co čert nechtěl podařilo se mi trochu polít klávesnici. Ale opravdu jen miniaturně. Poučen z toho jak to lidé suší fény a pak jde klávesnice na vyhazov jsem vzal fén a opatrně jen přejel nad klávesnicí - neuvěřitelné.Zkroutilo se to jako harmonika. Ještě že jsem měl z čeho vybrat klávesy. Tedy z polité ale nesušené
dusan94 píše:Normalne, podla mna musi existovat sposob zohnat urcite tlacitka a nie celu klavesnicu..
Docela záleží na tom, jaké máš měřítko normálnosti, že ano ale pokud vím, tak v časoprostoru aktuální synchronicity kterou teď v tomto okamžiku sdílíme, samostatná "tlačítka" nejsou dostupná jako náhradní díl žádného z výrobců NB.
A jak již bylo řečeno výše, skutečně jsou některé stejné modely NB osazeny různými modely klávesnic. Konkrétně u modelu PAVILION jsem našel celkem tři různé modelové typy klávesnice, takže bude nutné, se podrobněji vyjádřit v identifikaci klávesnice.
Doporučuji dodat nejenom údaje ze štítku klávesnice ale i číslo HP SPARE které nalezneš na samostaném štítku někde na zadní straně tý klávesnice.
Úplně nejlepší bude, když to nafotíš a pošleš jako obrázek.
Takže chutě do toho.
Upozorňuji, že třetí šroub je schován pod krytem paměťových slotů.
dusan94 píše:Diky za siroke spektrum odpovedi
No je to HP PAVILON DV6,
model: DV6-1220EC
P/N: VF371EA#AKB
Normalne, podla mna musi existovat sposob zohnat urcite tlacitka a nie celu klavesnicu..
Bol by som rad, ak by sa nieco naslo..
prirozenym predmetem cinnosti vyrobcu /elektroniky/ je generovat zisk. prodavat a provokovat spotrebu. jinymy slovy - nemaji zajem dodavat nahradni dily v mire vetsi nez nezbytne nutne. jejich zajmem je prodat novy kus a ne distribuovat dily svych subdodavatelu. nikdy jsi nepremyslel o tom, proc jsou nahradni dily tak drahe?