PS 2
Moderátor: Moderátoři
PS 2
Za kazdu pomoc vopred dakujem.
-
193.86.226.163
Re: PS 2
Leclerc píše:Ahoj, potreboval by som poradit s Playstation 2 so zdrojovou castou. Oznacene ma ZSSR187HA. Ked sa mi to dostalo do ruky, mal odpalenu 2A poistku. Po vymene ma na vystupe 12V ale len do zatlacenia POWER tlacitka. Potom napetie padne na 0,3V a uz tak zostane az do vypnutia zo siete, kedy na okamih znovu vyskoci na 12V do vybitia kondikov. Ani schemu ani ziaden popis nemam. Zacal som to merat nezistil som zatial nic, len trafo oddelujuce primar a sekundar ma na vstupe a vystupe len milivolty (co celkom dobre nechapem) a predsa je na konci 12V.
Za kazdu pomoc vopred dakujem.
ono se to nezda ale ten spickovy proud po zapnuti ps 2 muze byt nekolik amper.jen v diskmenu mi vyskoci na 2,5 a!podle mne mas mozna odpaleny integrak na motor odaceni cd popripade otestuj zdroj pouzitim prislusne zarovky ci je dobry.ty impulzni zdroje jsou nekdy pekne ku....
Předpokládám že je uvnitř spínaný zdroj - pak ta pojistka 2A bude na jeho vstupu. Pokud po zatížení 1A nebudeš mít na výstupu těch 12V bude nejspíš vadný buď velký filtrační kondík, nebo malý u napájení integráče.