Rušení účtů
Moderátor: Moderátoři
Rušení účtů
Může to udělat i uživatel, nebo musí uhranout někoho z vedení?
Druhá možnost je začít dělat bor.del takovým způsobem, že si vysloužíš trvalý BAN..
A kutilmile - nelituju tě
- sambiliong
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Dnes je přímo požitkem pro některé jedince poslat dotyčného za jeho názor či chybu rovnou do prdele či ho pérovat tak dlouho, až buď spáchá sebevraždu nebo na chybu/překlep/omyl přijde a za statného uklánění se ji opraví, či aspoň změní názor. Některé bojovné povahy následně chystají odvetu, takže podobné útoky rostou geometrickou řadou a jen se číhá na chybu či odlišný názor protivníka. Ti slušnější - a tím pádem dost často méně odolnější, protože bojovný protivník se mylně domnívá, že vyhrává a místo vlastního sebeuspokojení a uklidnění ještě zvýší agresivitu - mají potom často pocit, že nejlepší je odejít.
Nakonec z odstupu může být zajímavé pozorovat, jak se ti zbylí začínají zvolna mydlit mezi sebou a vzájemně se požírat, i když by člověk čekal, že se naopak spojí a vytvoří silný celek. Ale asi je tak lidstvo naprogramováno, a je jedno, jestli jde o Bastlírnu nebo planetu Země.
Nehledejte v tom nic osobního, tohle je globální názor.
Mimochodem, co mě fascinuje, jsou tazatelé, kteří sice položí otázku, ale už mají předem svoje řešení a jen čekají, až někdo napíše podobný nesmysl, co sami vymysleli, zatímco ostatní mnohem rozumnější názory ignorují.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- kevin_mitnick
Ja se jednou na elektrika.cz jen blbe zeptal, proc mi nejde napsat webova adresa ani nazev firmy, ktera se s redakci elektrika.cz jaksi "nemusi" a za 10 minut jsem mel navzdory nejake 700 prispevkove historii permanentni BAN. Kdyz jsem se pak nalogoval z jineho pocitace a kouknul se do diskuse, zjistil jsem, ze vsechny prispevky ve kterych jsem nekomu radil pouzit vyrobky, ktere nevyrabeji sponzori portalu ale jejich konkurence zmizeli...