Přesetujte si televizi!
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Samozřejmě jsem jim to tedy řekl já a celý tento nesmysl jim rozmluvil. Bylo mi to trapné a bylo mi těch lidí i líto. Stejně jako těch, kteří v roce 2002 podepisovali s Telecomem DVOULETÉ ZÁVAZKY NA ISDN INTERNET (v podstatě nouzové,trochu rychlejší vytáčené připojení max.rychlostí 128kBit/s, které bylo od samého počátku zřizování dávno překonané), zatímco na ústřednách se všude stavěly DSLAMy (zařízení pro připojení k internetu pomocí ADSL). Ti, kteří v roce 2002 ještě podepsali dvouletou smlouvu na ISDN si museli rvát vzteky vlasy na hlavě........
160A deon máme u nás na chalupě na větev pro půlku vesnice.
Pokud je výtah určený pro evakuaci osob při požáru, nebo jiné mimořádné situaci, musí být označen cedulkou Evakuační výtah a podmínky pro jeho provoz a jištění jsou o dost přísnější, než pro výtahy normální.
Evakuační výtah totiž musí být schopen jízdy právě v těch krizových situacích. A když zastaví, musí zajistit bezpečnost případné osádky a tak podobně.
Já osobně bych do výtahu při požáru nikdy nevlezla, to je totiž pokus o sebevraždu. A i použití toho evakuačního bych si asi rozmyslela...
V těch věžácích, co jsem popisoval jsou dva výtahy, jeden je označen jako Evakuační výtah a druhý Nepoužívat v případě požáru.
Ale necháme asi už výtahu, s diskusí jsme už úplně Off topic.