Zdravím přispivatele . Náš mladej dostal MP3 ZEN 2G . Nejdříve jsem mu tam strkal CD já , ale po ukázce jsem mu tu činnost přenechal . Ale jemu se povedlo to , že nejspíše vymazal vnitřní soft . Lze uživatelsky stáhnout a vložit , pochopitelně odkud a jak ? Děkuji , jinak si moc nepohrál . RS použit . Po zasunutí do PC ho jako nějaké medium detekuje , ale nahrávací soft MP3-ku nevidí .
Skus si tu pohladat firmware a psotup ako ho natiahnut. Zvycajne kazdy MP3 sa da spravnou kombinaciou tlacidiel dostat do stavu, ked sa da naloadovat firmware.
BOBOBO, myslím že největší "odborníci" na mp3kové přehrávače jsou na diskusním fóru AVmánia: http://avforum.zive.cz/index.html/Audio ... 52f908786c . Optej se tam, myslím že se dozvíš i odkaz, odkud by se to mělo dát sosnout.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Tak jsem se do toho dal . A je to . Jeden testující psal toto: Během používání jsem také přišel na pozoruhodnou vlastnost; defaultně je přehrávač naformátován systémem souborů FAT, pokud jej však naformátuje v prostředí operačního systému Windows, stane se zařízení nefunkčním, a to ať už použijete jakýkoliv ze systému souborů (testováno pod operačním systémem Microsoft Windows Vista Ultimate CZ). No a už jede . Díky