blinkry s led diodami
Moderátor: Moderátoři
Mě jde o ten vnitřek- plošný spoj s diodama a přerušovač, případně přepínač. Tohle je pro mne jedna velká neznámá,ju?
Ovšem pokud trváš na dynamu a 6V, holt budeš muset vyrobit vlastní třeba s použitím 555tky.
12V Vape by vyřešilo spooousty problémů, mohl bys mít ve světle H4, mohl bys namontovat vyhřívané rukojeti, nemusel bys vymejšle přerušovač blinkrů na 6V..... vzhled motorky bys mohl mít pořád původní a přesto by užitná hodnota vzrostla
Já mám několik dynam, vím co udělat a dostat z dynama 12V.
A regler co je přímo na dynamu, když už trváš na autenticitě, tak ho stejně zahodíš, protože dneska neseženeš nikoho, kdo by ho uměl seřídit - musel bys na to mít stolici. Takže koupíš jakousi hnusnou "kostku" kterou budeš muset narvat někam pod sedlo, a už to nebudeš mít stejně původní
http://megaupload.cz/S2Mj-01OaGkAAGCYzS4AAAAA/osvetleni-na-motkach-pdf.html
A kutilmile - nelituju tě
Našel jsem jakési normy, ale to stojí nemalé peníze, ale zřejmě by to tam mělo být.
" ... a taky pochybuju že ostatní vědí, co znamená, když zvednu levou ruku v lokti do pravého úhlu (pro odbočení doprava)"
Toto platí pre auto, na motorke sa znamenie rukou ohnutou v lakti nedáva, upažuje sa príslušná ruka ... Teda samozrejme v prípade že nie si jednoruký