Co koupit za satelit

Vše co se týká satelitní techniky a dekodérů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
xxxEDISONxxx
Bydliště: Šumava Prachatice tady je svět ještě normální v zimě bílý sníh v létě vedro ...

Co koupit za satelit

#1 Příspěvek od xxxEDISONxxx »

Mám probu potřbuji si doma udělat satelit a chci mít na satelitu dvě nezávislé televize na jednu kartu a jedny poplatky před pár lety jsem to dělal u firmi jako dráteník že jsme nainstalovali parabolu dvě vnější jednotky na parabolu od nich dva kabeli pro dva přijímače do jednoho se dala karta a propojili se standartním daťákem přes RJ45 konektroy a na obou televizích šlo DVB-S zajímalo by mě kde nejvýhodněji koupit takovýto přístoj aby fungoval stabilně a bezporuchově.

děkuji za rady Zdeněk
RadekB

#2 Příspěvek od RadekB »

Koscom 5050, OptiboxPVR Extra, ICECrypt 2000 z SD stroju, sdileni pres RS232, bezproblemove

Z HD stroju ma sdileni pres Ethernet snad vsechno.
xxxEDISONxxx
Bydliště: Šumava Prachatice tady je svět ještě normální v zimě bílý sníh v létě vedro ...

#3 Příspěvek od xxxEDISONxxx »

no a mohl by jste mi doporučit dva přijímače jeden HD a jeden SD přístroj které podporují sdílení karet nejlépe přes RJ45 protože by byl asi problém s tím rs-232 moc děkuji Zdeněk + doporučte nějakou parabolu a nějakou vnější jednotku se kterou máte dobré skušenosti.
RadekB

#4 Příspěvek od RadekB »

Nemohl, protoze vse co ma v SD ethernet a CCam klient/server me nepresvedcilo o kvalite a proto jsem toto nikdy prakticky nerealizoval. V tomto pripade je skoro lepsi dva HD stroje, cena neni vysoka a jestli se zacne rozvijet MPEG-4, bude to mozna i vhodne.
xxxEDISONxxx

#5 Příspěvek od xxxEDISONxxx »

prosím pište Vaše návrhy já se nebráním ničemu bylo by dobré kdyby se cena pohybovala okolo 10 000
RadekB

#6 Příspěvek od RadekB »

do 10tis nic rozumneho NEJDE, jen HD sat + karta + kvalitni parabola + LNB bude na hrane, navis jeste dalsi sat, nevim, low endy me nezajimaji, jsem montaznik ne e-shop. Projdi eshopy a vyber podle ceny.
xxxEDISONxxx

#7 Příspěvek od xxxEDISONxxx »

prosím navrhněte parabolu dva přijímače které umí sdílené a vnější jednotku
xxxEDISONxxx

#8 Příspěvek od xxxEDISONxxx »

RadekB píše:Koscom 5050, OptiboxPVR Extra, ICECrypt 2000 z SD stroju, sdileni pres RS232, bezproblemove

Z HD stroju ma sdileni pres Ethernet snad vsechno.

které HD stroje umí eternet sdílení?
xxxEDISONxxx

#9 Příspěvek od xxxEDISONxxx »

TOPFIELD TF6000CR
co tohle akorát jsem nikde nevyčet jestli to umí klonování té karty
RadekB

#10 Příspěvek od RadekB »

Ne, ja fakt nemuzu.
Radeji jdu do hospody. zdar.
jopo166

#11 Příspěvek od jopo166 »

:D :D taka kombinacia do 10 000 je fakt hlupost snad opticum 9500 a k nebu nejaky dalsi sat opticum trebars sd alebo ferguson ariva ten ties dokaze zdielat ale su to najlacnejsie saty na trhu zazraky odnich necakaj a este aj dost su poruchove skor ked za lacny penias tak by som bral dve sd prijimace napr optibox+optibox alebo lepsia varianta showbox+showbox
Hrnous

#12 Příspěvek od Hrnous »

od showboxu všichni čekáme na nového "vitamína" jen nikdo neví jestli to bude spektrum nebo placebo
xxxEDISONxxx

#13 Příspěvek od xxxEDISONxxx »

no to jsem rát že byl někdo tak hodný a navrhl něco rozumného.našel jsem toto je to dobé nebo z toho zase někdo nebude moct

Kód: Vybrat vše

http://www.anteny-satelity.com/10774-sdileni-karet-splittery/64168-komplet-multiroom-pro-2-ucastniky/
xxxEDISONxxx

#14 Příspěvek od xxxEDISONxxx »

mám jednu hd a jednu sd telku existují nějaké dva přístroje které umí sdílení psal jsem kolem 10 000 to může být i 18 000 když na to přijde a kartu mám
Mirda

#15 Příspěvek od Mirda »

Když máš kartu (Skylink HD) tak za 18 litru můžeš mít i dva čínské Dreamboxy 800HD PVR a ještě Ti zbyde. Ale je to na dlouhé a dlouhé studování a laborování.
Odpovědět

Zpět na „Satelitní technika a dekódování“