Philco LA 103 RX

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
suchyb

Philco LA 103 RX

#1 Příspěvek od suchyb »

potřebuji radu, pračka po zapnutí jen svítí, nepere, myslel jsem, že je třeba špatný solenoid na napouštění vody, ale není na něm napětí, schéma bouhužel nemám a nevím, jestli to napětí jde ještě přes něco, tlakoměr ostatku vody, ...? díky za rady a pomoc nebo i nějaké schéma třeba podobné
gabel

#2 Příspěvek od gabel »

Skús sa pozrieť na el.modul.
tatramacek

#3 Příspěvek od tatramacek »

zamknou se ti dveře - pokud pračka svítí a nic nefunguje tak to může být závorou
suchyb

#4 Příspěvek od suchyb »

ano dveře se zamknou, ale asi to bude v kontaktu dveří, jen tam je blbý přístup, musel jsem i odpojit hadičku od tlakového spínání vody, tak doufám, že mi to teď nepeteče
mirosne

#5 Příspěvek od mirosne »

suchyb píše:ano dveře se zamknou, ale asi to bude v kontaktu dveří, jen tam je blbý přístup, musel jsem i odpojit hadičku od tlakového spínání vody, tak doufám, že mi to teď nepeteče

Ako druhé by som skontroloval čerpadlo,či nieje prerušené
tatramacek

#6 Příspěvek od tatramacek »

no pokud chceš pračku vyzkoušet s tím že budeš mít tu hadičku odpojenou tak to se vsad ze ti s ní voda potece
suchyb

#7 Příspěvek od suchyb »

tak jsem ji vyzkoušel se zapojenou hadičkou a teče mi ta voda vrchem, rozdělám profouknu, jen nevím, jestli má nějaký vliv natočení toho snímače, je tam 5 různých poloh natočení v držáku a já blbec nevím, ve které díře ten snímač byl
Ria

#8 Příspěvek od Ria »

Dobrý den,
sháním návod k pračce Philco LA 103 RX. Stačil by asi popis programů.Předem díky za odpověď.
Ria
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“