Prístroje Tesla BMxxx
Moderátor: Moderátoři
mtajovsky píše:caven píše:To co je na fotce je BM215(A)..
Stejný mám doma, akorát v kompletním stavu
To bych taky řekl. Kdoví, co prodávající ze štítku opsal.
Jo, mluvil jsem s ním, není si jistý jestli to opsal dobře, zítra se podívá, má to v práci a pošle mi fota na mail. Taky bych to viděl na BM 215, ale zmátl asi spoustu zájemců tím BM 154
mtajovsky píše:caven píše:To co je na fotce je BM215(A)..
Stejný mám doma, akorát v kompletním stavu
To bych taky řekl. Kdoví, co prodávající ze štítku opsal.
Hezký večer.
Tak je to, jak jsme si mysleli BM 215, prostě to nějak zblbnul, ale že by se omluvil....jen konstatoval "Jedná se o BM 215" a fotky neposlal
- Přílohy
-
P1060092.JPG- (73.28 KiB) Staženo 19 x
-
P1060089.JPG- (58.79 KiB) Staženo 11 x
-
P1060088.JPG- (67.83 KiB) Staženo 18 x
-
P1060087.JPG- (69.35 KiB) Staženo 21 x
-
P1060086.JPG- (58.92 KiB) Staženo 29 x
caven píše:ten kolíček pasuje akorát do té zdířky a dlouhý je asi 15-20mm
možná by tam pasovala čtyřka drát
Díky za odpověď, zkusím to ještě prozkoumat. Přemýšlím z čeho by bylo nejlepší udělat izolační držáčky
caven píše:ten držáček na tu čepičku je vlastně naohýbaný plech, možná kdyby jsi si koupil takový ten velký krokodýlek a podíval se zda se tomu dá ubrat na té pružince, aby to nedeformovalo tu čepičku tak by to stačilo. Co na to dát smršťovačku (hlavně aby přesahovala a nečučel z ní ten drátek) na ten propojovací drátek.
Jo jasně, pochopil jsem
caven píše:prosímtě kolik jsi za to dal ?
v takovém stavu to má cenu tak do 1000,- ne ? Vždyť to nemá ani krabici nic..
jo a ještě ten kolíček je zbroušen do špičkyAž to budeš vyrábět.
Ale krabici to má, tu jsem sundal abych mohl dovnitř, je to vidět na obrázcích výše. Z počátku to bylo za 1Kč a zájemci to vyšponovali výše a já jsem do toho šel i za cenu vyšší, tedy nějak 2600 Kč. takže cenu jsme vytvořili my, koupě chtivý. Bylo nás na to 11 lidí a já jsem je přehodil
Ta špička je dobrá informace, sice bych tomu trochu strhnul hranu, ale udělám špičku. Díky
caven píše:Hele nekouřím a nechlastám, tak proč bych to nekoupiljo tak s touto větou s tebou plně souhlasím. Zkusím pořešit aby někdo kdo je doma to vyfotil a hodím ti sem fotku toho kolíčku
jsem nakoleji tak to nemám tady sebou
. tak kolem deváté by to tady mohlo být.
Děééééékuuuuujíííííííí