Tefal - rucni mixer
Moderátor: Moderátoři
Tefal - rucni mixer
Re: Tefal - rucni mixer
vinca píše:ahoj, pritelkyne ma rucni mixer tefal asi 2,5roku a zacaly se protacet metlicky. tak jsem to rozebral a zjistil, ze jsou ocesane ty plastove ozubena kolecka, ktera pohani kovovy snek z motorku. Nevite kde se daji sehnat nove? Nemuzete poradit nejaky dobry servis? Psal jsem primo na stranky tefal a nic. diky za radu.
Je problem zadat aj typ toho zariadenia? Vacsinou sa to hlada prave podla toho.
- kevin_mitnick
Leta pane 20 let zpatky by mne pan ucitel na strojnictvi nechal tyden po skole, pokud bych do prevodovky nakreslil jedno kolo ze silonu a druhe z mosazi...
kevin_mitnick píše:clovek musi ocenit tu "genialitu" konstrukce. Kovovy snek a silonova kolecka. Pokud nekdo nevi, co je to kurvitko, posli mu jako ilustraci foto toho mixeru.
Leta pane 20 let zpatky by mne pan ucitel na strojnictvi nechal tyden po skole, pokud bych do prevodovky nakreslil jedno kolo ze silonu a druhe z mosazi...
dnes za to ako pripadný konštrukter dostaneš pochvalu za vzorne znižovanie výrobných nakladov pri výrobe produktu.
Hi-tech mixer by měl kolečka kovová z ušlechtilých materiálů, měl by kuličková ložiska nebo aspoň bronzová pouzdra pro kalenou hřídel. Kovová kolečka s čelním ozubením by byla hlučná, takže by musel mít převod s šikmým ozubením. Mixer by stál možná 4x víc než ten s plastem. Kolik konzumentů by si ho koupilo?
- tatramacek
vinca píše:tak jsem psal na jejich stranky tefal.cz a nic, tak uz zbyva snad obvolat servis
Tefal patří (společně s Moulinexem, Rowentou a Krupsem) pod společnost SEB - seznam jejich českých servisů je zde : http://www.groupeseb.cz/groupeseb/servisy.aspx - doporučuji zavolat na nejbližší a objednat (i když možná budou na skladě)