Zosilnovac 2x5W
Moderátor: Moderátoři
Máš to hezké,(ten zesík z odkazu) zajímalo by mne jak děláš popisy na panel. AL si eloxuješ sám ? My sice máme soustruh a frézku, ale nemám čas bastlit zesíky, obzvláště když jich je plnej barák ( tátovo zbírka... maranz, Sony, Denon, Technics, Accuphase...). Musím bastlit jiné důležité zařízení, také mám jiné zájmy a povinnosti.
Neznáš PA zes. DPA 440/LV ? Se tu válí ve skladu.. asi 2x120W, ringtrafo...
TO bipolar: ne tohle jsem nestavěl. Je to ze šroťáku ze Švýcarska, mám jich asi 10 a spoustu jiných podobných úplně nových...
Taky mne udivily ty TDA 2032.
..ale s tímto TBA810 zesilovačem se tak piplat nebudu; nyní mám ucvaklý 2mm Al plech pro čelní panel, který bude po vyvrtání všech otvorru opískován křemičitým pískem. Popis asi jen malým CNC vibračním popisovačem.
keemo píše:Ked toto je zlozite a drahe tak ja si dam na obed miesto masa ocelovu kefu...moj ty boze co je toto za exota...?
Hej 2x5W zosik sa da poskladat podstatne lacnejsie keby si mal tie suciastky kupovat neviem ci by ti nebolo luto vyhodit tolko penazi keby som to robil s TDA 2005 tak tam mas 2 kondiky a par rezistorov myslim ze je to pdstatne lacnejsie ako henten a aj podstatne jednoduchsie ale henten je aj s korekcnym predzosikom a ani kvalita sa neda porovnavat takze tak nejak.
keemo píše:Ked si to vies urobit jednoduchsie a lacnejsie ako toto tak co tu otravujes?!Najprv aby sme mu radili a potom sa mu nepaci...Uzas.
Ja nevravim ze sa mi nepaci ale ze by sa to dalo spravit aj lacnejsie predsa nebudem robyt zosik s korekciami ktrory pojde ku pc a tam korekcie nepotrebujem chcem aby mi to hralo lepsie ako geniusy ktore maju 2x1W mam bednicky ktore maju 2x5W
Ale na druhou stranu, pokud jsem se do tohoto díla pustil, nemíním ho zcela ojebat. Prostě, ať už to má nějakou fazonu, čili plus korekce, kompaktní celek.
Nestavím jen šumítka s TBA810 apod., nýbrž i jiné zesilovače, PA, HiFi, muzikantské..
..aj, apod…
Cezet - pořád na rozdíl od Tebe, budu ještě slušný. Zbastlil jsi v životě vůbec něco ? A nebo jsi jen provokatér ?cezet píše:keemo píše:Ked si to vies urobit jednoduchsie a lacnejsie ako toto tak co tu otravujes?!Najprv aby sme mu radili a potom sa mu nepaci...Uzas.
Ja nevravim ze sa mi nepaci ale ze by sa to dalo spravit aj lacnejsie predsa nebudem robyt zosik s korekciami ktrory pojde ku pc a tam korekcie nepotrebujem chcem aby mi to hralo lepsie ako geniusy ktore maju 2x1W mam bednicky ktore maju 2x5W