Voda ve fabii - kurvítko

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
vrky

Voda ve fabii - kurvítko

#1 Příspěvek od vrky »

Narazil jsem na tenhle odkaz. Nejlepší je, že s tím nikdo nechce mít nic společného. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... 2068-voda/
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

tak toto je sila.Pokial nema na tom aute od vyroby dobre vystriekane dutiny gumoasfaltom tak po par zimach mu to zacne od spodu hnit..heeezkyyyyy....a vyrobca urobi dierku a je opravene...aspon viem ze do buducna mi nova fabia do baraku nesmi.to radsej prvy model alebo nieco upe ine...Posielam dalej.Jedina "skoda" ze moj tatko je pocitacovo neznaly.Ked by to videl skakal by meter dvadsat ze ten kram nekupil,samo o sebe ze dizajnovo je to hnus,ale toto je o dovod viac.
janousek

#3 Příspěvek od janousek »

To je fakt síla, rez v základní výbavě. A ještě se s tím chlubí, že je to standard. :pravnik:
Hurvo

#4 Příspěvek od Hurvo »

Mám podobnú skúsenosť u škodovky, 2 krat prišiel technik a povedal: "Nech sa páči, tu je nové auto (9km na tachometri) môžete si to vyskúšať robí to každá fabia"! vyrábajú to tak a nikto sa so mnou ani nebavil.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Oldradio »

U Felicie hnily zadní dveře, u Fabie toto a jaké kurvítko má Octavie?
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od zdenoeddie »

Oldradio píše:U Felicie hnily zadní dveře, u Fabie toto a jaké kurvítko má Octavie?

da sa otvorit srubovakom a dialkovym od TV
rolandt

#7 Příspěvek od rolandt »

v 86. som si kupil novu s120, a vtedy som si povedat nikdy viac.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od zdenoeddie »

rolandt píše:v 86. som si kupil novu s120, a vtedy som si povedat nikdy viac.

a ja by som zase MB120 chcel, a asi sa mi uz neujde.....
keemo

#9 Příspěvek od keemo »

Oldradio píše:U Felicie hnily zadní dveře, u Fabie toto a jaké kurvítko má Octavie?

Dost casto som menil packy smeroviek na starsich typoch a aj ten vypinac varovnych svetiel,a kable sa myslim lubili lamat v klboch vo dveach.Holt uz je to nejaky ten rok co som praxoval v skodovackom servise,na vsetko si nespomeniem :lol: S novymi som velmi do styku neprichadzal,iba co sa alarmy montovali.
konosuke

#10 Příspěvek od konosuke »

voda v...co je to za značka ?
Přílohy
voda v.jpg
(58.23 KiB) Staženo 123 x
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
keemo

#11 Příspěvek od keemo »

..Hehe a jak to poctivo studuje tu knizku-zeby manual,sekcia troubleshooting?:D
Honza_dy

#12 Příspěvek od Honza_dy »

Pánové! Na Felinku mi nešahejte! Tohle je poslední auto, co se dá ještě jakž takž servisovat doma. Mám hrůzu co bude až doslouží. Přitom má všechno co od dopravního prostředku domov-práce-domov potřebuju. V zimě zatopí, v létě nevaří a za jízdy je slyšet dokonce i rádio.
keemo

#13 Příspěvek od keemo »

S tou feldou suhlasim,mali sme jednu.A keby tatko nemal moznost zohnatsi lacnejsie naftu tak tu 1,4 TDi fabulu ani nekupuje...Ale ani ta nieje zla,na to ze je to trojvalec to ide jak gula :D a spotreba okolo 4,5 litra,nieje to nadhera?
jave

#14 Příspěvek od jave »

Honza_dy píše:Pánové! Na Felinku mi nešahejte! Tohle je poslední auto, co se dá ještě jakž takž servisovat doma. Mám hrůzu co bude až doslouží. Přitom má všechno co od dopravního prostředku domov-práce-domov potřebuju. V zimě zatopí, v létě nevaří a za jízdy je slyšet dokonce i rádio.

Az ti upadne spodek 5-tych dveri budes mluvit jinak. To je opravdu achylovka techto aut. Mel jsem take 2. Nejdrive 13 a pak 16MPI a u obou dvere v kopru
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
keemo

#15 Příspěvek od keemo »

No zalezi ako sa o to clovek stara.Ja som to inkriminovane miesto pod tym plastom osetril a vydrzalo to.Pripadne zavarit a vytmelit ale potom to uz nelicuje so svetlami a vyzera to trosku cudne...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“