Kdo u nás dělá s měniči SIEI ?

Měřáky, automatizační technika, regulační technika

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

Kdo u nás dělá s měniči SIEI ?

#1 Příspěvek od Hill »

Hledám někoho, kdo zná frekvenční měniče firmy SIEI ArtDrive AVy1030-KBX (nebo řadu 1010-3100) ke konzultaci:
zkracovali jsme stroj o jeden stupeň (ten byl kdysi dodatečně namontovaný a zapojení stroje upraveno) a z jednoho měniče potřebujeme udělat autonomní, tedy pouze s vlastní kontrolou otáček a snímáním tahu.
Jenže v měniči je osazená navíc komunikační karta, propojená s předcházejícími dvěma měniči, k nimž už neexistují motory. Původně se maximální otáčky tohoto motoru přizpůsobovaly aktuálním otáčkám předcházejícího - zkrátka, dokud točím snímačem otáček připojeným k předcházejícímu měniči, otáčí se i ten motor, co potřebuji.
Bohužel jiný měnič pro tento výkon a bez komunikační karty nám v mašině nezbyl.

Určitě musí být možnost naswitchovat desku řízení měniče tak, aby si komunikační karty nevšímala, ale v manuálech se řeší pouze to, jestli je měnič dodaný s komunikační kartou nebo ne, ale nic o tom, jak se té karty zbavit a moci měnič používat dál (protože u Simovertů to lze).
Dva dny nám sežrala úprava stroje na původní zapojení, takže zbývá tento poslední průšvih.

Servisní zastoupení sekce měničů od SIEI u nás zjevně nemáme.
mat100

#2 Příspěvek od mat100 »

Mám takovej pocit , že zastoupení SIEI je firma EDTS

Ale jistý si nejsem.

http://www.edts.cz/
Hill
Administrátor

#3 Příspěvek od Hill »

Dík, zítra tam zavolám.
Škoda, že si nepamatuju číslo, co mi nadiktoval kolega z Uniregu (mám ho napsané i s http v práci) - někam jsem už v pátek volal, ale obchodují jiným sortimentem SIEI, o měničích nevědí nic.
mat100

#4 Příspěvek od mat100 »

Tak pak dej vedět jak si dopadl
Odpovědět

Zpět na „Měření, regulace a automatizace“