Plazma LG42PC55, nevydarený kus
Moderátor: Moderátoři
Plazma LG42PC55, nevydarený kus
Prvá vada odišiel mu zdroj,ten mu v servise vymenili a povedali mu že mu tam nahrali nový soft,keď mu ho priniesli späť tak mal zelený obraz znovu ho vzali do servisu,vymenili mu tam panel potom mu to išlo asi 5 dní potom prestal ísť obraz zvuk išiel vymenili mu Y-SUS modul a teraz asi po týždni má problémy so zapínaním niekedy sa zapne až na piaty krát ,niekedy ho musí odpojiť z elektriny aby sa dal zapnúť a aj sa mu počas pozerania sám vypne a hneď sa zapne.Takže znovu pôjde so servisu.
Chcem sa len spýtať na Váš názor či to môže byť taký nevydarený kus,alebo či to nemôže robiť ten nový soft poprípade niečo iné?
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
MaTTo píše:4x zavada , nech to vrati predajcovi a ziada vratenie penazi ... preco by mal trpet kvoli neschopnosti servisu a preco by to mal on riesit ked to je stale v zaruke .-
Nechci se zastávat servisu - ale toto je NESCHOPNOST VÝROBCE VYPRODUKOVAT VÝROBEK S ŽIVOTNOSTÍ PŘESAHUJÍCÍ ZÁRUČNÍ DOBU. Pokud vím, ono ustanovení "3x stejná závada nebo 4x různá závada = vrácení výrobku" platí v celé EU, takže nejen na Slovači. Řešit to musí prodejce, servis je v takovém případě pouze zdroj poskytující rozhodující informace potřebné pro řádnou reklamaci.
A kutilmile - nelituju tě
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
Preto, keby som si mal dnes kupit TV, tak pre tieto problemy mam v zalohe starsie CRT 50hz a nasadil by som ten, kym sa to nevykrystalizuje. Mozno s tym nemam problemy preto, lebo som v tomto smere nenarocny.