Otevření zámku

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#16 Příspěvek od BOBOBO »

To bude na nově . Myslím , že tomu říkají koření a již v upoutávce vidíš ten vercajk a pohyby s ním . Když si představím , že mám zhruba 20 vložek , od nich více klíčů , dostkrát nepůjdu na pivo .
ceeert

#17 Příspěvek od ceeert »

Pokud si to spatne nepamatuju,tak ten clovek,co to předváděl,byl nejaky policajt,myslím ze nejaky kriminalista nebo vyšetřovatel,či co...
Ceeert
procesor

#18 Příspěvek od procesor »

Podľa mňa, to by mal vedieť a vidieť každý. Nedávno známej vykradli v kancelárii počas obeda kabelku so všetkými dokumentami, kľúčami, kredikami, mobil,...atď.... No proste všetko. Zámok nezamykali, iba pribuchli, veď majú "guľu"! Štítok voľný, stačí oceľová planžeta s vyrezaním na štvorhran kľučky. Otvorenie trvá 2 sekundy.
Myslel som, že takéto zastaralé "gule" sa už nevyrábajú-nepredávajú. V pohode, len tak zo zvedavosti v Baumaxe ich mali. Žiadna výstraha na obale, že tá guľa bráni pred vstupom do miestnosti iba ak mačkám a psom.
Racius
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Racius »

...
Naposledy upravil(a) Racius dne 26 dub 2016, 13:09, celkem upraveno 1 x.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ZdenekHQ »

Jestli ten odkaz na reportáž někdo máte, tak ho sem pošlete. Dík.

Mě nova.cz pořád nutí jejich prohlížeč IE 8 při každým kliknutí, poslal jsem je sice obratem do pr**** (potřetí se zde omlouvám za nevhodná slova), ale to je tak všechno, co se pro to dá z mé strany udělat.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
vybihal

#21 Příspěvek od vybihal »

VyBiSu
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“