DOM. KINO DVD ORAVA DAV-100Y
Moderátor: Moderátoři
DOM. KINO DVD ORAVA DAV-100Y
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ht=thomson
mirosne píše:Vymenil som veľa laserov a nikdy som nič nenastavoval,akurát boli tie nové lasery chybné.Po reklamácii boli vymenené a funkčné.Tak aj ten tvoj može byť chybný.
Ale preco to predajca pise pri tej optike?
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=857& ... icle=27360
mirosne píše:Ako vieš,že som nezačal motormi?Bol si pri mne?Najprv kontrolujem zdroj,pásový vodič,motor,svit laseru a potom objednám nový laser,no zatiaľ som nemusel ešte nikdy nastavovať parametre v SM.
Klud.
To nepatrilo Tebe! Myslim ze jasne.
Problem s optikou ma juca!, a nepise ze menil aj motorcek.
Tu mu to este nenapisal nikto. Pritom na fore je velmi vela prispevkov, ze pri tychto lacnych DVD sa motorceky meni za nove castejsie ako optiky.
Pritom prejav zavady je uplne rovnaky.
Ale je mozne ze sa to tu uz nepise preto, lebo to uz kazdy davno vie.
cabernet píše:Naco tam teda pisu nastavenie novej optiky v SM? Asi teda nieco na tom bude. Ako som pisal, v mojom pripade som to jednoducho vzdal a argumentoval som tym, ze nemam prave navod na to nastavenie.
Ked povodna optika ako-tak ide a nova nie, urcite to nebude sposobovat motor.
Klud.
Rozumies sa tomu?
Lebo ak nie, tak nepis nezmysly.
Netvrdim ze optika je OK. To takto na dialku zial nedokaze nikto.
Ale presne to su priznaky pre vymenu motorceka. Inac ten motorcek je uz urcite na vymenu aj ak by uvedeny problem nesposoboval.
Inac, to co si napisal Ty: "Ked povodna optika ako-tak ide a nova nie, urcite to nebude sposobovat motor." je uplne ine ako napisal juca: "som menil lasser,nenacital ani CD ani DVD.Po vymene lasseru PVR502W CD medium nacita v pohode, ale DVD nie."
Identicke problemy tu boli 20x - 30x, ...
Ak sa pri vymene vyzaduje nastavenie v SM (v niektorych zariadenia sa spusta automaticke nastavenie prudu laserom /autokalibracia) nie je to zalezitost dodavky ND ale SM zariadenia.
Pritom ide o ten isty laser.
Presne tak ako napriklad tu a teraz preberany TDA8356. Osadis ho do 100 TV a nie je problem. Pri osadeni do niektorych OVP vyrobca doporucuje osadit modul ochrany. Je to zalezitost vyrobcu zariadenia a nie vyrobcu IO.
Alebo: Pri vymene baterie v zaloznom zdroji/UPS je potrebne previest potrebne softvarove nastavenia v UPS, aby sa zdroj nakalibroval a vedel aku tam ma bateriu s akou vydrzou, .... Pre rozne znacky UPS je rozny softvare a rozne postupy. Vzdy je to zalezitost vyrobcu zariadenia (rozumej UPS) nie baterie.
Re: DOM. KINO DVD ORAVA DAV-100Y
Vdaka za reakcie,ale som pisal ze motor OK, tym som myslel ze je povodny vymeneny za novy!
- sasaopravar
Re: DOM. KINO DVD ORAVA DAV-100Y
juca píše:Paskovy vodic OK, motor OK, zdroj OK
Ještě vyška unašeciho taliřku,jestli jsi měnil motor a laser tak je treba tu mezeru zkontrolovat.