A co takhle "tradiční rivalita" - jak tipujete ranní hokej: ČESKO - SLOVENSKO
ZOH Vancouver - CANADA
Moderátor: Moderátoři
ZOH Vancouver - CANADA
A co takhle "tradiční rivalita" - jak tipujete ranní hokej: ČESKO - SLOVENSKO
Crifodo píše:je fakt, že ČT s tou zk*** olympiádou prudí silně, celou ČT2 nacpala přenosama, ačkoliv už pro ten účel (tzv. "sport") extra vytvořila jeden ze čtyř kanálů. Takže evidentně má v ostatních úkolech tzv. veřejnoprávnosti splněno a může přeplavovat program sportem...
Jo, prachy až na prvním místě. Fuck off ČT a její vedení..
Mluvíš mi z duše, nejvíc dokáže nasrat, když se na dvojce místo oblíbeného pořadu objeví nějakej zkur..nej fotbal nebo hokej. Hlavně že na ČT 4 běží zápas mezi FC Keňa vs. HC Mosambic...
Kokun> Zaplať Matka příroda je mi celá olympiáda úplně u
Honza_dy píše:Zaplať Matka příroda je mi celá olympiáda úplně u
Nu což, frikulíni ze sportovní redakce ČT si udělali hezký výlet, aby ty běžky Číňanů dobře oreportovali. Za ty 4 mld co ČT vydojí na koncesích, to je hezký výsledek, ne?
Co k tomu: hokej (pěkný) jen v 1. třetině, ale účel světí prostředky - hraje se na góly (ne na krásu).
Jinak souhlas s BIPOLARem - samozřejmě ani mně se nelíbí ta komercializace sportu a jak s ním "mávají" prachy.
Ale přeci jen: Olympiáda je jen jednou za 4 roky a je to svátek (zvláště pro nás - dříve narozené)
EDIT: Opravuji - ale, aby vlákno neztratilo souvislost, původně jsem tu napsal:
"VONNCOUVER 2010" ... ČESKO 3 : ČOBOLSKO 1 - vysvětlení k tomu - viz dále
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Kokun, úplně s Tebou souhlasím, vždyť oba žijeme v hokejových "baštách"
Problém ČT versus jiné programy je jednoduchý, nevím co je na tom k nepochopení. Jiné programy jsou za peníze, kdo chce tak si "koupí".
ČT jede za výpalné které musím platit, jakmile mám doma něco co připomíná TV přijímač, není z toho vyhnutí jinak hrozí kriminál. Je to proto, že ČT má podle zákonů najmenovaná nějaká poslání která má plnit, sport to ale pak vysoce převyšuje (tedy komercionalizovaný "sport".) ČT produkuje 4 kanály, chvílema se 3 z nich zabývají paralelně Olympyjádou.
Že to je svátek jisté kasty lidí, na to s prominutím seru.