Schneider Power Pack SPP 2720

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Yan

#1 Příspěvek od Yan »

Zdravím
Hľadám (neúspešne) schému (alebo aspoň popis sieťového trafa, ako výkon, počet výstupných napätí aj ich hodnotu). Je to GramoKazetoRádio. Zatiaľ aj u gúglovcov som našiel iba objednávkové číslo artiklu - netuším z ktorého roku je tento výrobok. Ešte ho nemám, len viem že trafo smrdí a nejaví to známky života.
Vďaka
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Ale to trafo může smrdět i zvýšeným odběrem .
Yan

#3 Příspěvek od Yan »

Samozrejme. Až to budem mať v rukách, overím či napr. nesvietila nejaká nesvietivá dióda. Ba aj schéma by sa hodila: 1. aby som vedel čo trafo stvára, napr. či nejaká časť obvodov predsa nežije. Ale asi nie.
2. používajú sa aj poistky ktoré sú navonok ako plastový tranzistor, ( tie sa blbo hľadajú ak neviete že sú tam). A !!! stretol som aj trubičkové poistky s dobrým (celým) vláknom, ale nevodivé. Ba! aj navonok dobrá sieťová šnúra by to mohla byť. Schéma alebo popis by mi urýchlil štart. Ále už som sa zmieril. Bude sa analyzovať. Ani na eservice.info.com som nenašiel nič relevantné - o iných ani nehovoriac. No a ja neopravujem tak že tam dám silnejšiu poistku...
Yan
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“