Philips DVP 3010

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mafil

Philips DVP 3010

#1 Příspěvek od mafil »

Dobrý den,

mám problém s DVD přehravačem Philips DVD 3010, přestal mi načítat dvd-čka. Co s tím, dokáže mi někdo poradit?

Děkuji.

Filip Rujzl
zouzel1

#2 Příspěvek od zouzel1 »

Kolega mi vždycky říkal, že je třeba začít od zdroje a měl pravdu. Dobrý zdroj je základem dobré funkce každého zařízení. V dnešní době pulzních zdrojů to platí dvojnásob. 90% závad jde na vrub špatného ESR elektrolytických kondenzátorů ve zdrojích nebo řádkových rozkladech.Začal bych s touto kontrolou...
mafil

#3 Příspěvek od mafil »

pro zouzel1:

co tam kontrolovat? Ono to šlo postupně, přestalo tio načítat nějaké dvdčka, pak zase načítalo vše, no a teď je to ve stavu, že nenačítá nic...
tibi

#4 Příspěvek od tibi »

mafil píše:pro zouzel1:

co tam kontrolovat? Ono to šlo postupně, přestalo tio načítat nějaké dvdčka, pak zase načítalo vše, no a teď je to ve stavu, že nenačítá nic...

rob ako ti radi kolega.zacni od zdroja to jest mozes skusit vymenit kndiky v zdroji od primarnej az po sekundarnej casti vela ich tam nebude.skontroluj spidel motorcek ktory toci medium po elektrickej aj mech casti "vybite puzdra " potom skontroluj paskovy vodic na lasere a ked to vsetko jo ok tak je to laser...inak ako si to opisal tak to nasvedcuje na vymenu lasera........noo ale treba preverit
tibi

#5 Příspěvek od tibi »

este som zabudol ze predpokladam ze si cocku vycistil a ani na priek tomu to nejde......
sasaopravar

#6 Příspěvek od sasaopravar »

Co poradit...už se toho tady probralo dost,jinak mezi nejčastějšíma závadama-vychozený špindle-motor,nalomený ohebný přivod,umírající laser.Všechno se léčí výměnou.
tibi byl rychlejši :D
SIDTIM

#7 Příspěvek od SIDTIM »

Jak už Ti tu kolegové radili, prověř vyjmenované sektory a určitě prostuduj starší vlákna v tomto fóru. Pravděpodobně tam najdeš i radu, kterou úspěšně aplikuješ.
A't se Ti daří!
..a co shoří, nezhnije..!
mafil

#8 Příspěvek od mafil »

Díky všem za radu, pozkouším to :wink: [/i]
jjiirriikk

Nenačítá originál DVD

#9 Příspěvek od jjiirriikk »

Dobrý den, mám tento problém s přehrávačem DVD Philips 3010 : nenačítá originální DVDčka se záznamem větším než 6,5 GB. Všechny ostatní přehrává vždy bez problému. Můžete mi, prosím poradit ? Díky za každý nápad.
mi-ro

#10 Příspěvek od mi-ro »

Já myslel že DVD má 4,7G. Jinak DVD playery PHILIPS řadím mezi největší sra.ky co znám. Hned za nima SENCORy ale u těch se to dá aspoň očekávat.
..to bude jen ňákej odpůrek
rnbw

#11 Příspěvek od rnbw »

4,7GB ma jedna vrstva. A DVD moze mat dve.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “