Porucha zdroje Zalman ZM600-HP

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
8832

#16 Příspěvek od 8832 »

Hm zaujimave, takže problem je len v hl. zdroji a spolocne obvody primaru teda zvod nemaju. Idem pozret SZ
jef111
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jef111 »

Tak já jsem konečně dokončil ten svůj kousek, bylo to elytem 100u ve stby zdrojíku. Zajímavé.
Sériově zapojená žárovka na primáru při běhu hl. zdroje svítí téměř naplno, ať je zdroj zatížený nebo ne a ten se po chvilce vždy vypne. Zdroj jinak běží normálně. Asi to PFC nerado sériové žárovky :D

Možná hledáš závadu která tam není. Podobně jsem se vytrestal kdysi na zdroji jedné TV, který jsem zatěžovat při testu žárovkou na napětí ŘKS. Po dvou dnech bádání jsem se od kolegy dověděl, že tenhle zdroj se žárovkou na řádku prostě nejede, i když jinak běží normálně :evil: Typ už si asi nevzpomenu, byl to snad nějaký Funai nebo Fujian či který blázen.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

Dakujem za overenie, vecer to zapojim priamo. Uz mi totiz dve PFC takto zhoreli, tak si davam pozor :D
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

Tak som to zapojil priamo a funguje :)
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“