To by mě dost nasralo kdyby mi přišly jenom ovládací skříňky :
Napsal jsem mu ať jednu rozdělá a vyfotí
Moderátor: Moderátoři
Basic píše:Tak tímhle se snad televize rušit nedá ne?
Že se něco toleruje ještě neznamená že to není protiprávní. Já ti jenom říkám že i kdyby tyto stanice vysílaly na sdílenkách v 80Mhz, nelze je podle povolovacích podmínek použít. A nebuď na.ranej a arogantní. Mě je úplně jedno co děláš. Je dobrý to vědět. Prostě když tě někdo udá, přijdou ti domů s papírem vod soudu s bandou policajtů za prdelej a máš smůlu.Basic píše:Co je na tom nelegální když 80 MHz se toleruje?
A ještě dovětek, Čtú kontinuelně monitoruje některá pásma z několika míst v republice. Je pravda že pokud si nikdo nestěžuje, většinou to nikdo neřeší (toleruje). A zařízení na vyhledání radiových signálů mají takový, že se vám o tom většině ani nezdá! Dodávky nacpaný elektronikou za desítky melounů. Dokážou v pásmu vyhledat a určit azimut za 0,2s !! po zaklíčování. Ty auta nemají na parádu.Basic píše:No vždyť jo, když na pásmu bude všechno v pořádku tak mi do domu nikdo nepoleze. Dá se zjistit v jakým stavu je ten výstupní filtr?
Basic píše:No vždyť jo, když na pásmu bude všechno v pořádku tak mi do domu nikdo nepoleze. Dá se zjistit v jakým stavu je ten výstupní filtr?