Nokia 6150

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jirifno

Nokia 6150

#1 Příspěvek od jirifno »

Ahoj.
Chci se zeptat jestli je nějak možné změnit číslo hlasové schránky u zrychlené volby u tlačítka 1? Teď tam mám tuším číslo pro bývalý Eurotel. Nové tam určitě nové dát nejde. Zkoušel jsem a na ostatní tlačítka to funguje. Měl jsem ještě jeden a tam to šlo nastavit bez problémů.
Díky.
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

Cislo na hlasovu schranku sa snad meni v polozke "posta"...mam tu v ruke nejake vecko od NK a myslim ze je to tak vsade...
Simil

Nokia 6150

#3 Příspěvek od Simil »

Ahoj.Ide to Choď do -Spravy-Odkazy-Číslo odkazovej schranky a zmeň si to na akekoľvek číslo.
jave

#4 Příspěvek od jave »

Na N95 take zadny problem
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
jirifno

#5 Příspěvek od jirifno »

Díky. U 6150 taky žádný problém. Už to funguje. Kdysi jsem to nastavoval a teď jsem si nedokázal vybavit, kde to bylo. Přiřazení k ostatním tlačítkům totiž funguje i jinde v menu, ale ta jednička ne a ne změnit. :D
jirifno

#6 Příspěvek od jirifno »

Ahoj.
Mám tady ještě jeden problém s tímto telefonem. Používám ho ke svému zařízení jako GSM spínač a přes relé spínám tlačítko 1, kde je přiřazeno určité číslo, které se prozvoní. Vše sice funguje, ale někdy se stane, že po sepnutí relé neprozvoní dané číslo až při druhém pokusu. Chyba je určitě ze strany telefonu. Zkoušel jsem to bez připojení mého "doplňku" a výsledek je stejný. Nesetkal se někdo s podobným problémem a způsobem odstranění?
Ještě jsem otestoval přiřadit to samé číslo ke klávese 2 a asi stokrát jsem se pokoušel prozvánět číslo, ale tady to fungovalo pokaždé.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“