TV Salora vypíná

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vedro

TV Salora vypíná

#1 Příspěvek od vedro »

Zdravim vsechny,

potrebuji poradit od moudrych hlav zde na foru! Moje televize SALORA (21L55) zacala najednou blbnout. Z niceho nic se nekdy vypne(nepravidelne, nekdy po 3 nekdy po 6 hodinach) a naskoci znovu az za par desitek minut. Odstranil jsem zadni kryt a vysal prach. Nepomohlo. Pri vypnuti to nevyhodi pojistky takze jsem vyloucil vadnou instalaci (spatny privod. kabel a pod.). Setkal se s tim nekdo? V cem muze byt zavada?

Dik.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Pošli mi věšteckou kouli, pak ti poradím.
Frenky

#3 Příspěvek od Frenky »

Pokud chceš poradit,uvádí se typ televizour,případně typ chassis,osazení IO atd.Jistě se jedná o starší televizor.Chce to pořádné osvětlení a lupi,prohlédnout a proletovat desku spojů a vyměnit elektrolyty v obvodech napájecích a rozkladových...určitě tam bude spousta studených spojů,chce to čas a hlavně hodně trpělivosti....v případě znalosti typu se dá zajistit i schema.Hlavně je potřeba také něco znát !Jednou z možností je i vadný
integrovaný obvod řádkového budiče,stával cca 1800 Kč,v současné době se již asi nedá koupit.
vedro

#4 Příspěvek od vedro »

Dekuji vsem za ochotu. Dam to do servisu a uvidim. Snad to bude jen ten studenej.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“