nahrávání v PC - zpoždění
Moderátor: Moderátoři
nahrávání v PC - zpoždění
Do jedné stopy dávám bicí+basu+klávesy v midi a dotáčím kytary - kytaru mám zapojenou přes efektový procesor do zvukovky a zvuk není slyšet zpožděný. Nahraju stopu a když jí pustím, je kytara nahraná opožděně a musím useknout několik ms, aby to sedělo. Totéž mi dělá i když dotáčím do wavu, takže v midu problém nebude.. nevíte jak to odstranit?
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
zpožděni obrazu předbihani zvuku digitalizace VHS
mam tuto PC konfiguraci
Název operačního systému Systém Microsoft Windows XP Professional
Verze 5.1.2600 Service Pack 3 Sestavení 2600
Výrobce operačního systému Microsoft Corporation
Typ systému PC založené na procesoru X86
Procesor x86 Family 16 Model 4 Stepping 2 AuthenticAMD ~3013 Mhz
Verze systém BIOS/Datum American Megatrends Inc. 0901, 25.8.2009
Verze SMBIOS 2.5
Adresář systému Windows C:\WINDOWS
Systémový adresář C:\WINDOWS\system32
Spouštěcí zařízení \Device\HarddiskVolume1
Národní prostředí Česká republika
Hardware Abstraction Layer Verze = "5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2111)"
Uživatelské jméno KEWIN\Kewin
Časové pásmo Střední Evropa (běžný čas)
Celková fyzická paměť 2 048,00 MB
Volná fyzická paměť 1,42 GB
Celková virtuální paměť 2,00 GB
Volná virtuální paměť 1,96 GB
Prostor stránkovacího souboru 3,85 GB
HDD Western digital pinove připojeni 40 giga
zvuková karta Creative Live 5.1 Digital
tv karta http://www.ixbt.com/monitor/kworld-dvbt-210se.shtml
PS: 4MX440 je 64MB grafika a 6200 ka je 256MB grafika.
- Quest
Nebo si pořiď externí A/D převodník ADVC55 (ADVC50, ADVC100, ADVC 300), asi se již pravděpodobně nevyrábí, ale právě proto by se mohly dát sehnat za lidovou cenu, tyto převodníky zajistí bezztrátovou profi digitalizaci analogového signálu v real-time, kompozit i S-VHS.
Digitalizování starých videonahrávek je určeno hlavně k jejich archivaci a proto se vyplatí ji provádět trochu kvalitněji - bezztrátově (i když otázka jejich digitální životnosti je stále problematická).
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
http://www.alza.cz/canopus-gv-edius-dvx-d100936.htm
nebo toto vypada dobře ?
http://www.alza.cz/televzni-karta-leadt ... d88511.htm
- Quest
TV karta Leadtek patří do kategorie těch nejlevnějších, tu nebrat. Viz text v minulém příspěvku.
Ještě pro více informací, doporučuji mrknout se na: www.syntex.cz. Jsou to přímí dodavatelé Canopusu a jsou schopni zajistit i technickou podporu na svůj sortiment.
- Quest
Pinacle 9 mi, okrem občasného zamŕzania pri rýchlejšej manipulácii s "posuvným ukazovateľom" alebo pri veľa úpravách v jednom projekte, ide viac rokov relatívne bez problémov.
Pri tv karte som po dlhšom vyberaní pred cca 5-imi rokmi natrafil na TerraTec Cinergy 600 (ako najmenšie zlo - preskúšal som vtedy snáď všetky ponúkané "zaručene perfektné" karty) Okrem citlivosti tunera tv mi vždy veľmi vadilo podanie bledých partií pri prehrávke videokaziet do pc, ktoré nepríjemne ťahali do negatívu. Karta mi bola ponúknutá ako špičkový výrobca s tým, že s Ňou budem spokojný iste. Neviem čo sa odvtedy predáva, ale na tú dobu bola stereo s RDS a ako užívateľské rozhranie mala (má) veľmi pekný "konzervatívny" tuner, s výbavou na úrovni. Taktiež tv rozhranie je technicky na úrovni, na moje bežné používanie je však zbytočne komplikované, tak pri ňom používam SW iný.
Kartu do pc som vkladal za účelom komfortnejšieho strihania a prípadného dodabovania záznamov robených na kamere Sony HI-8. Žiaľ, napriek úsiliu, sa mi ako obyčajnému divákovi, ani s ňou nepodarilo obraz z pásky zdigitalizovať na mne prijateľnej úrovni. Takže činnosti, ktorú som predtým veľmi prácne robil na Panasonic NV-HD 650, som sa sklamaný nakoniec vzdal úplne...a bezmocne sa prizerám, ako mi nahrávky časom strácajú na kvalite...
Používa túto kartu niekto?