Beko NR 14B9M03-TXS, chassis E1 - vyhazuje pojistku
Moderátor: Moderátoři
Beko NR 14B9M03-TXS, chassis E1 - vyhazuje pojistku
Mam tady tv. Jela, jela, a nahle prestala. Sit pojistka spalena. Prvne me napadl pozistor, ten ma 11ohmu. Nenasel jsem na netu tento typ, takze nevim jaky ma mit odpor. Odpajel jsem ho a zkusil jsem tv zapnout. Pojistka pryc. Hledal jsem dal. V usmernene sit. casti sel filtr. kondik do skratu. Ten se jevi ok. Ale tr. 2SK1377, vsechny nohy ve zkratu. Bohuzel ani u slona, ges a bucek ho nemaji. V gesu mi poradili nahradu 2SK1231,1351,1608,1627 a BUZ 61. Podle netu nahradu nema ani jeden z Brna. Muzete mi, prosim poradit jestli existuje jeste nejaka nahrada? Snad to bude pouze ten tranzistor. Dik
Název vlákna byl upraven. Killroy
robo píše:Muzete mi, prosim poradit jestli existuje jeste nejaka nahrada? Snad to bude pouze ten tranzistor...
www.ges.cz/2sk-2545-ges04912996.html
www.ges.cz/aotf8n60-ges04913388.html
Ne, nebude...
Killroy
Jeste otazka, mohu zapnout tv bez toho pozistoru? Nezadelam si na dalsi zavadu. Dekuji.
Prieraz trandu mohla sposobit prepatova spicka zo siete, nefunkcny varistor (ak tam je), strata kapacity primarneho elitu za usmernovacom, chyba obvodu r,c,d, medzizavitovy skrat primarneho vinutia trafa, porucha budiaceho obvodu, zvyseny odber zo zdroja alebo ako hovoris unava materialu. Samozrejme je toho viac
mirosne píše:Honzíku,myslíš,že keby to nebol FET,zdroj by mu nabehol?Určite sa pomýlil.
A myslíš, že to nevím - tu jde pouze o to, jak důsledně kdo po sobě kontroluje to co napíše - než to odešle. A myslím, že o přesnost (a nejen ve vyjadřování) jde v našem oboru, především
Však to také potvrdil:
robo píše:Spravne jsem mel napsat 2SK2545. Jsem se nejak preklepl.