panter.xmann píše:Hello, tak jak to vypadá?zdenoeddie píše:skusim sa popytat a uvidime.
ahoj, tento tyzden ma nieco zmohlo tak som doma na lieceni
Moderátor: Moderátoři
No tak zkus zatím poslat ten triak na adresu František Brázda, Hattalova 14, Nitra a nebo ještě lépe Petr SEIDL, Františkov nad Ploučnicí 80, okr. Děčín, ČR, 40723. Platbu ti převedu na účet, nebo to můžu poslat v obálce, jak chceš.zdenoeddie píše:panter.xmann píše:Hello, tak jak to vypadá?zdenoeddie píše:skusim sa popytat a uvidime.
ahoj, tento tyzden ma nieco zmohlo tak som doma na lieceniale otec cosi spominal ze by to trebalo objednat
Zatím bohužel nikoliv, až to děda dostane, tak to pošle sem, ale zatím nic. Nakonec to dopadlo tak, že přišel opravář s fungl novým programátorem, strčil ho tam a aniž by si proměřil čidla, tak pračku zapnul a programátor mu také shořel, takže jsme nakonec koupili jinou pračku a tahle čeká na součástku, já to pak proměřím ,dám dohromady a půjde do spodního bytu.zdenoeddie píše:Dosla Vam zasielka?
panter.xmann píše:Zatím bohužel nikoliv, až to děda dostane, tak to pošle sem, ale zatím nic. Nakonec to dopadlo tak, že přišel opravář s fungl novým programátorem, strčil ho tam a aniž by si proměřil čidla, tak pračku zapnul a programátor mu také shořel, takže jsme nakonec koupili jinou pračku a tahle čeká na součástku, já to pak proměřím ,dám dohromady a půjde do spodního bytu.zdenoeddie píše:Dosla Vam zasielka?
Tak , tak, jinak jsem to právě obvolal a obálka přišla už dávno, jenože na to bylo zapomenuto, obálku zahodili, takže nemám zpětnou adresu, takže pokud chceš, tak mi prosím adresu napiš emailem na jsem.panter@seznam.cz nebo zašli č.účtu a já ti to převedu na tvůj, je to na tobě a mockrát děkuji.zdenoeddie píše:panter.xmann píše:Zatím bohužel nikoliv, až to děda dostane, tak to pošle sem, ale zatím nic. Nakonec to dopadlo tak, že přišel opravář s fungl novým programátorem, strčil ho tam a aniž by si proměřil čidla, tak pračku zapnul a programátor mu také shořel, takže jsme nakonec koupili jinou pračku a tahle čeká na součástku, já to pak proměřím ,dám dohromady a půjde do spodního bytu.zdenoeddie píše:Dosla Vam zasielka?
takze predpoklady boli spravne ze elektronika nezhorela len tak sama od seba.