Tranzistor Z0607 MA 75 534

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od zdenoeddie »

panter.xmann píše:
zdenoeddie píše:skusim sa popytat a uvidime.
Hello, tak jak to vypadá?

ahoj, tento tyzden ma nieco zmohlo tak som doma na lieceni :cry: ale otec cosi spominal ze by to trebalo objednat
panter.xmann

#17 Příspěvek od panter.xmann »

zdenoeddie píše:
panter.xmann píše:
zdenoeddie píše:skusim sa popytat a uvidime.
Hello, tak jak to vypadá?

ahoj, tento tyzden ma nieco zmohlo tak som doma na lieceni :cry: ale otec cosi spominal ze by to trebalo objednat
No tak zkus zatím poslat ten triak na adresu František Brázda, Hattalova 14, Nitra a nebo ještě lépe Petr SEIDL, Františkov nad Ploučnicí 80, okr. Děčín, ČR, 40723. Platbu ti převedu na účet, nebo to můžu poslat v obálce, jak chceš.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od zdenoeddie »

ok pokusim sa na buduci tyzden vyhoviet
panter.xmann

#19 Příspěvek od panter.xmann »

zdenoeddie píše:ok pokusim sa na buduci tyzden vyhoviet
Supr, díky moc.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od zdenoeddie »

Vcera zaslane na adresu do Nitry.
panter.xmann

#21 Příspěvek od panter.xmann »

zdenoeddie píše:Vcera zaslane na adresu do Nitry.
Dík a cena?
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od zdenoeddie »

panter.xmann píše:
zdenoeddie píše:Vcera zaslane na adresu do Nitry.
Dík a cena?

Postovne myslim 1E, a ostatne je na Vas
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od zdenoeddie »

Dosla Vam zasielka?
panter.xmann

#24 Příspěvek od panter.xmann »

zdenoeddie píše:Dosla Vam zasielka?
Zatím bohužel nikoliv, až to děda dostane, tak to pošle sem, ale zatím nic. Nakonec to dopadlo tak, že přišel opravář s fungl novým programátorem, strčil ho tam a aniž by si proměřil čidla, tak pračku zapnul a programátor mu také shořel, takže jsme nakonec koupili jinou pračku a tahle čeká na součástku, já to pak proměřím ,dám dohromady a půjde do spodního bytu.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od zdenoeddie »

panter.xmann píše:
Zatím bohužel nikoliv, až to děda dostane, tak to pošle sem, ale zatím nic. Nakonec to dopadlo tak, že přišel opravář s fungl novým programátorem, strčil ho tam a aniž by si proměřil čidla, tak pračku zapnul a programátor mu také shořel, takže jsme nakonec koupili jinou pračku a tahle čeká na součástku, já to pak proměřím ,dám dohromady a půjde do spodního bytu.

takze predpoklady boli spravne ze elektronika nezhorela len tak sama od seba.
panter.xmann

#26 Příspěvek od panter.xmann »

zdenoeddie píše:
panter.xmann píše:

takze predpoklady boli spravne ze elektronika nezhorela len tak sama od seba.
Tak , tak, jinak jsem to právě obvolal a obálka přišla už dávno, jenože na to bylo zapomenuto, obálku zahodili, takže nemám zpětnou adresu, takže pokud chceš, tak mi prosím adresu napiš emailem na jsem.panter@seznam.cz nebo zašli č.účtu a já ti to převedu na tvůj, je to na tobě a mockrát děkuji. 8-)
EasyShare

#27 Příspěvek od EasyShare »

Ahoj, jak to vlastně celé dopadlo? Co zapříčiňovalo shoření modulu? Jsem majitelem Arda TL105L již od roku 2007 a během záruky mi byl měněn modul. Po záruce se ale bohužel porouchal modul znovu. Nejdříve při spouštění pracího cyklu pračka vypínala až jednou vyhodila pojistky a už nejde zase zapnout. Takže modul je kaput. Ovšem je to docela divný, že by se modul pos... 2x za 1 rok. Na nový díl má být dle zákona zase 2 roky záruka, ale ty čur... ze servisu mi to nechtěj uznat, že prý to nebyl samostatně koupený díl. Prej na to byla záruka jen v tom rozmezí, co se vztahovalo na práci. Divné že?
Předem děkuji za pomoc :-)
Odpovědět

Zpět na „Součástky“