kokun píše: ....
I když zrovna teď mně nějaký podobný Grundig v dílně leží - získal jsem ho na ND. Rozhodně se někdy sejde - vzhledem k dnešní ceně toho zdroj. IC
Tak, je to sice Siemens FC909K4 - (šasi: 340-0), ale v podstatě je to Grundig P40-346 CTI-PC /Insbruck/ - (šásko: CUC3400TP)
Osazení: IC811 (uC) - Sie/SDA 2010-A025; IC655 (zdroj) - PH/TDA 3645-1Y; VN-násobič - ERO/ BG 2077-642-1003; obrazovka - TOSH/A38 JAN 40X01; .....
Tvp už je "téměř rozchoděný" (takže nakonec jako "dárce orgánů" neskončil) - má ale ještě jednu "vadu krásy". Pův. majitelé neměli VDO ("odrovnali" ho
Jsou tam ty "postříbřené" plastové kontakty (ale ty mně "nes*rou" - ty opravím), ale co mně se*e je to, že je zničená ta mech. klávesnice (ze 4 tlačítek jsou 3 ulámané - v těch ohybech-pantech !!). A toto snad ani ničím zalepit nejde
Proto dotaz - má někdo zkušenost (nápad) jak to opravit - nebo lépe: Neměl by někdo z vraku (v lepším stavu)
V horším případě (když neopravím/neseženu), zůstane jen u ovládání "dálkou" (koupil jsem novou, byť jen repliku)