Fujitsu Siemens příhody c19-1A

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Fujitsu Siemens příhody c19-1A

#1 Příspěvek od robo »

Shanim ovladac pod WindowsXP. Co jsem nasel vdy to skoncilo na strance Fujitsu- error. A nebo to mel byt ovladac a byl to nejaky soft driver detective. Ty ludry tento soft naserou vsude, na tady mas ovladac . A misto ovladace je to driver detective. Monitor jede. Jen v ovladacich panelech mam hlasku neznami monitor. Kdyz by ho nekdo nasel nebo mel, postnout ho nekam. Prredem dekuji
Vogon

#2 Příspěvek od Vogon »

Sice netuším k čemu ti ty drivery budou ale tvůj dotaz mi silně připomíná jednu legendární hlášku z technické zprávy aerolinek Quantas:

Pilot: Motor čílo tři chybí!
Mechanik: Po krátkém hledání motor číslo tři objeven na pravém křídle.

Takže tedy po krátkém hledání objeven driver překvapivě na webu Fujitsu-Siemens
robo

#3 Příspěvek od robo »

X let jsem k zobrazovani dat z pc pouzival crt 17 Sony Trinitron. Ted mam nejaky lcd 17 Hyundai a k tomu tu 19 Fujitsu Siemens. Nemohu si pomoci ale crt Sony je crt Sony. Zere energii jako krava, tezky je to jak krava ale ten obraz je proste nadherny. Nejaky lcd jsem se pokousel i rozumne "naladit" LG, Samsung. Proste ten obraz je tak divne ostry, ci jak to popsat. A tak jsem si rikal ze by mi ovladac mohl pomoci. Ale asi nepomuze.
Vogon

#4 Příspěvek od Vogon »

Souhlasím s tím, že obraz vakua je prostě obraz vakua. Ony ty elektronky mají něco do sebe.
Dodnes pečlivě udržuju v provozu EIZO F764-M. Dokonce mám jako ND fungl novou náhradní obrazovku a desku horizontálu.
Vzhledem k tomu, že ten monitor má natočenejch přes třista tisíc provozních hodin, a obraz je stále obrazem EIZA, obávám se že ty díly asi nebudu potřebovat.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

300 tisic je nejako vela :D
Vogon

#6 Příspěvek od Vogon »

No jo sakra, teď na to koukám 30156. :oops:

A tak nějak se ve mě vzedmula vlna nostalgie, protože ten monitor se mnou prošel pěti firmama od roku 1997 až do teď. Vlastně šesti, ta poslední je moje. Obrazovka ostří, bílá je bílá a černá je černá.
Naposledy upravil(a) Vogon dne 09 bře 2010, 22:25, celkem upraveno 1 x.
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Skoda, ze moj 15" ADI z roku 1998 nema taketo pocitadlo :D Mam ho kazdy den zapnuty aspon 5 hodin, cez vikendy viac. Samozrejme mam nastaveny power management (blank screen za 3 minuty a vypnutie po 15 minutach). Poslednych par rokov mam vedla neho aj LCD, ale pouzivam oba.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“