TV Philips 28PT4457/58, chassis L01.1E AA
Moderátor: Moderátoři
TV Philips 28PT4457/58, chassis L01.1E AA
neví někdo přibližně kde může být chyba?
zatím jsem provedl vizuální kontrolu a kontrolu na studenáky.
v obvodu vertikálu?
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Re: TV Philips 28PT4457/58, chassis L01.1E AA
555 píše:zatím jsem provedl vizuální kontrolu a kontrolu na studenáky.
A alespoň vizuální kontrolu na kondíky jsi také provedl?
Když to zrnění naskočí a je odvrchu dolů zúžené,tak pro Tebe vcelku zkušeného(to myslím vážně)by mělo být jasné ve které části hledat chybu.
- sambiliong
Nyni TV jede bajecne.nic netopi nic nehreje víc než má.napětí zatížené 100W žárovkou při vyndaném koncovém trandu je 139V. +-1V,. To by taky podle schémy sedělo takže super.
jinak děkuji moc všem za pomoc
akorát prosím vás poradte mi někdo u teto TV vstup do S.M.na tom origo ovladači. nemam servisní ovladač.
chci zapnout rádio v S.M.
Zkontroluj si to nejdříve podle servismanuálu, na této straně: A4 TUNER IF (EUROPE)
Jinak, pokud ten servismanuál máš, je tam všechno, vč. toho S.M. - ale vstupovat do něj (zvláště u této telky), bych moc nedoporučoval. Můžeš totiž daleko víc pokazit, než vylepšit - asi tě mrzí, že se ti ji podařilo opravit
Apropo - ty nemáš žádné jiné radio, pro příjem FM, že to musíš (mocímermo) mít i v TVP?