Zapojení dvou ATX zdrojů v PC jde to?
Moderátor: Moderátoři
Ale jak praví klasik:"Proti gustu, žádný dišputát".
Ja ti docela rozumím ,ale mám dva kluky a oba si chtějí hrát tak to řeším takhle nedam několik tisíc za 800W zdroj zvlášt pokud se mě jich spousta válí doma nic do toho neinvestuji jenom svuj čas a vaše poznatky nicméně to funguje a ten druhej zdroj je dole přesně tam padne .PS.díky lidem co pořát zkoušejí věci co nejsou normální nežijeme v jeskyních.hafca píše:Tedy nic ve zlém, ale docela mě fascinuje, co lidé dokáží vymyslet aby odstranili následky místo příčiny a kolik času tomu věnují. Vymýšlení a nejspíš i investice do nějakýho bastlu, který bude se vší pravděpodobností víc zdrojem problémů než fungujícím zdrojem. Když se to náhodou povede elektricky, co účinnost těch dvou mizerných zdrojů oproti jednomu pořádnému? Jak to bude mechanicky, kam přijde ten druhý zdroj?![]()
Ale jak praví klasik:"Proti gustu, žádný dišputát".
Crifodo píše:Divný je, že ekoteroristům vadí sprchování v teplé vodě a žárovka 60W na hajzlu, ale 500W grafika na hry zatím ne
Na tom není nic divného. Většina environmentalistů, ekologistů a greenpis jsou vymatlaný tupouni s pseudohumanitním vzděláním, nebo bez jakéhokoliv vzdělání.
Pyšní se tím, že nerozumí technice a matematiku zvládají do úrovně paragonu z Delvity, tam kde končí řádek Součet. Tam kde začíná řádek DPH už nečtou to jsou procenta.
Když je jen na hry, druhý zdroj je doma a někam se vejde, tak bych možná taky chvíli dělal pokusy. Kdybych tam ale měl něco na čem mi záleží nebo mě to dokonce živí, pak ne. Mohlo by se mi to ve finále docela prodražit a ne jen na spotřebě elektřiny.
Dobře to napsal p32, protože tu sestavu by utáhl dobrý 400W zdroj.
A s tou účinností je to trochu jinak. Mě by se příčilo cpát nenažranýmu ČEZu víc než nezbytně musím. Umím utratit peníze za příjemnější věci.
Spíš ty, co si usurpovali moc nám do věcí kafrat, tedy bruselské energetické soudruhy, u těch bych (bláhově) nějaké stopové zbytky ekonomiky chtěl tušit... u toho našeho eurodivého socanského šmejda včetně.
Plnej souhlas je to jenom na hry neběží to celej den a není tam nic duležitého na to mam notebok na PC LINUXU 2009 a tam není ani jedna hra.hafca píše:safusm
Když je jen na hry, druhý zdroj je doma a někam se vejde, tak bych možná taky chvíli dělal pokusy. Kdybych tam ale měl něco na čem mi záleží nebo mě to dokonce živí, pak ne. Mohlo by se mi to ve finále docela prodražit a ne jen na spotřebě elektřiny.
Dobře to napsal p32, protože tu sestavu by utáhl dobrý 400W zdroj.
A s tou účinností je to trochu jinak. Mě by se příčilo cpát nenažranýmu ČEZu víc než nezbytně musím. Umím utratit peníze za příjemnější věci.