Zdravim Vas vidim, ze su tu ludia co sa celkom vyznaju a preto Vas chcem poprosit o radu pri kupe noveho ohrievacieho telesa pre Whirpool AWG 640-1. V obchode mi ponukli teleso, ktore ma o jeden konektor viac ako to moje a preto neviem ci ho mozem kupit. Respektive ci to bude fungovat ak necham ten jeden konektor nezapojeni. Predpokladam, ze ide o nejake cidlo naviac, ktore moje povodne teleso nema.
Můžeš trochu podrobněji? Máš na mysli, že tvé těleso má dva konektory a to co ti nabízejí tři? Nebo ty máš tři a nabízejí ti čtyři? Je těžké se v obchodě zeptat k čemu je tam ten konektor navíc? Já si myslím, že pokud je stejné jak rozměrově, tvarově a výkonově, tak ho klidně můžeš použít. Novější tělesa mají na sobě buď pojistku nebo čidlo a tak ho prostě nezapojíš
Dakujem za radu, zabudol som samozrejme uviest kostru a tak moje povodne teleso malo 3 vystupy a v obchode ponukali 4 ale nevedeli viac poradit ci to bude dobre alebo nie.
Nemohu s Tebou Milane souhlasit . Originál na italskou romovku jsem mohl mít za 800 , od opraváře za 400 , od nejbližšího prodejce jsem koupil za 210 a nakonec jsem ho viděl v AME za 180 . Může ho koupit i s čidlem a může ho mít i levnější než od jiného bez něj . Je třeba hlavně říci , že většina těles má univerzální montážní velikost a jde jen o jeho délku dovnitř . Takže pokud není delší a je levné , tak koupit . Jestli má o 200W více či méně je v podstatě jedno . Nyní je kupuji jen v AME , jsou nejlevnější .