Grundig 26 LXW 68-8600 DL
Moderátor: Moderátoři
Grundig 26 LXW 68-8600 DL
Muj problém spočívá v blikání obrazovky. Televize jinak celkově funguje. Z několika pokusů zapnutí se jednou stalo že se zobrazilo pouze slabě modré blikající pozadí. Při posledním zapnutí zobrazovala opět programy.
Nemůže zádrhel být např. v některém z kondenzátorů v napájecí části?
maly píše: ....
Nemůže zádrhel být např. v některém z kondenzátorů v napájecí části?
Může, ale může být v čemkoliv jiném.
Největší "zádrhel" ale vidím v tobě samém - nejenže při zadání ani neuvedeš, že se jedná o tvp LCD, natož chtít po tobě třeba typ šasi
Obávám se, že sis toto fórum spletl s internetovým servisem tvp. Tobě se práve pos*ala telka, tak ses rychle zaregistroval a hleďte mně ji honem opravit, já o tom nic nevím
Ale nic si z toho nedělej - nejsi sám
Telka neni moje, ale kamaráda. Schválně jsem napsal do sekce pro laiky, abych s timhle neotravoval u profi. Že jsem nenapsal do textu všechno co jsis představoval, tak to pardón. Předtim než jsem tohle napsal jsem si projel nejdřív dost příspěvků jestli mi to pomůže. Televizi jsem měl rozebranou přes půl obýváku ale nic moc jsem nezjistil. No a právě proto jako laik neználek jsem si dovolil vložit svuj text sem. A na to dostanu tvou skvělou odpověď, paráda. Moc dík.
Ale abys neřekl, tak ti alespoň v něčem pomůžu - tady máš potřebnou dokumentaci: http://www.electronica-pt.com/index.php ... /id,14867/
Killroy
Jinak v těch pravidlech je taky něco o nadávkách. No a ty používáš zrovna tu skvělou připomínku na pitomce. Pravidla pro všechny stejně ^^
Killroy - zkusil jsem se zeptat, páč někdo mohl mít třeba stejnej problém, ikdyž teda pravděpodobnost je to malá, a řekl by... jó to mě dělalo to a to. No a vyndat součástku tipovanou zkušenym člověkem, proměřit a sehnat případně novou už by pro mne nebylo těžké.
Tak tady jsi trošku mimo - toho "pitomce" mám totiž pouze v Podpis-u - no ale pokud to vztahuješ na sebe, tak
A pokud za toho pitomce považuješ mně, tak tady máš bonus: http://elektrotanya.com/grundig_chassis ... nload.html
A to ke každému tak štědrý nejsem - můžeš se zeptat
A že se nejdeš takhle zeptat rovnou do servisu, tam by ti určitě poradili - "kde nechali tesaři díru" ...