WI-FI pripojeni, promenna rychlost
Moderátor: Moderátoři
WI-FI pripojeni, promenna rychlost
Ale
Na něčem snad ten signál chytáš. Co to najde za sítě okolo a na kterých kanálech? Mýš dobrý signál? Jsi si jistý že ztráta je v té wifi? Nepřipojil se ti tam někdo další? Není problém už na straně modemu (sdílená linka daleko od ústředny je pak noční můrou) Jinak všesměrové antény jsou na dvě věci. Na jaké si domysli sám.
Re: WI-FI pripojeni, promena rychlost
robo píše:Ale byl jsem, na ulici mezi prvnima, takze snad neni nekdo takove prase ze by jel na mem kanale.
Nevím z čeho vycházejí tvoje iluze. Polovina lidí co si praží z kanclu do kanclu v podkroví vůbec neví, že tam nějaký kanály má a že jsou nějací uživatelé okolo, druhá půlka by si nedělala násilí ani kdyby o vzájemným rušení věděla. Asi jako vyjíždění při parkování.
Že mi nepůjde načíst stránka, bych čekal při pádu tak na 20 kbit, ale na 1Mbit z 5...
Nahod si neco na monitorovani a sleduj vnitrni a vnejsi sit.
Pingej modem UPC (nebo SMC) a napr. nic.cz (seznam.cz, google.cz), protoze ty Ovislinky budou nejspis jako transparentni klient. Nejslabsi misto tipuju mezi nima, takze sken okoli a pripadna zmena kanalu te stejne nemine.
P.S.
pro Windows muzes pouzit napr. PRTG Network Monitor http://www.paessler.com/prtg

Jo a vsechna zarizeni jsem vypnul, pockal chvilku a zapnul. Pry se stane ze se router, ap casem zahlti, a dela to pak problemy.
1 * * * Vypršel časový limit žádosti.
2 * * * Vypršel časový limit žádosti.
3 * * * Vypršel časový limit žádosti.
4 * * * Vypršel časový limit žádosti.
5 * * * Vypršel časový limit žádosti.
6 * * * Vypršel časový limit žádosti.
7 16 ms 12 ms 10 ms www.seznam.cz [77.75.76.3]
Těžko říct o čem to svědčí.