Autoradio ORAVA
Moderátor: Moderátoři
Autoradio ORAVA
Kto bi poznal tento panel ? Je to ORAVA.........? Potrebujem typ a schému.
Dík s uctou
- Přílohy
-
26032010B.jpg- (102.58 KiB) Staženo 134 x
-
26032010A.jpg- (91.5 KiB) Staženo 140 x
A kutilmile - nelituju tě
Vyfoť radši pořádně DETAILNĚ vnitřek, klidně i z několika pohledů, opiš všecky kódy a nápisy co uvnitř a na celém povrchu najdeš a pověs to sem - a modli se k Panence Márii, aby to někdo dokázal poznat. Jinak máš jedinou variantu - směr koš.
- frantajetel11
EKKAR píše:Vyfoť radši pořádně DETAILNĚ vnitřek, klidně i z několika pohledů, opiš všecky kódy a nápisy co uvnitř a na celém povrchu najdeš a pověs to sem - a modli se k Panence Márii, aby to někdo dokázal poznat. Jinak máš jedinou variantu - směr koš.
Jestli k tomu panelu nemáš zbytek, tak na co ti bude schéma???
- frantajetel11
jano1154 píše:Komu: EKKAR
Zaslal: 2010-03-27, 22:09:52
Předmět: ODD
Každý tu hlada čo potrebuje......podla Teba každá pokazená vec patrý do koša ? Noooo...... to nie je zlý nápad !
s uctou
S úctou nebo bez úcty, Jano1154 - i jako bastlíř musím zůstat soudným tvorem a střízlivě zhodnotit svou šanci na opravu takové věci. Abych si takovou šanci zvýšil, musím pro to udělat trochu víc, než kolem sebe kopat a všem okolo nadávat - například podat co nejvíce informací o tom, k ČEMU vlastně sháním to co sháním. Představ si situaci mechanika, který v servise zvedne telefon a absolvuje následující dialog:
Zákazník: "Haló, autosérvís? Potřebuju spravit auto, je to ňákej maléj Šéfrolét, má nabouranej jeden konéc a chybí mu skló..."
Servis: "Promiňte, pane, říkáte Chevrolet - jaký je to typ? Je to velké nebo malé auto? A ze které strany je bourané, zepředu nebo zezadu?"
Zákazník: "No dyť to povidám, je to malej kulatéj Šéfrolét a chybí mu skló! Kóupil sem ho za pět litrů před hospódou, tém chlápék mu řikál MATÉS a chci ho spravít!"
Servis: "Aha, vy máte na mysli asi Daewo, to bude trochu problém, my jsme schopní vám skoro na počkání dodat díly na americké Chevrolety, na ty korejské byste ale musel čekat asi týden, než nám je dodavatel doveze."
Zákazník: "Dite do prdelé, já vám povidám že mám malýho Šéfroletá MATÉSA a né ňákýho žluťáká...! Dám si to rači vopravít ke švároj, tén spraví šécko, bráchovo žigulá vopravuje fůrt..."
CVAK!!!
A teď hádej, kdo byl kdo? Já mám o jednotlivých postavách naprosto jasno... I o šancích na opravu toho "mazlíka"...
jano1154 také píše:Chlapy, já sa tu nikoho kto zháňa schemu nepýtam načo mu je !
Ked mám pošlem, alebo neodpovedám !!!
Hej, môžem Ťa poslať aj do ...i, ak sa Ti to, čo som napísal skôr, nebude páčiť...
jano1154 píše:Hej, môžem Ťa poslať aj do ...i, ak sa Ti to, čo som napísal skôr, nebude páčiť...
Dík za pomoc ....Polský bastliry boly ochotnejší a pomohly aj bez zbytočných slov.
s uctou
My jsme se snažili přiblížit k problému - Tys odmítl, možná máš odjinud, cos chtěl, možná máš obsah r..i ...
Prosím o LOCK, nemám dalších slov.