Nákup na dealextreme.com
Moderátor: Moderátoři
Nákup na dealextreme.com
Nakúpil som za 39,28 EUR ( 52,86 USD ) o niekoľko dní mi ale z karty strhlo ešte aj 0,74 Centu
Na paypal sa mi navyše objavila táto správa :
Pardon our virtual dust. We're hammering out some improvements to our site, so parts of PayPal.com won't be available from 00:00 GMT+01:00 to 04:00 GMT+01:00.
Funguje to na principu, že plní kontejnér a až je plný, tak to pošlou do evropy. Proto můžou dát poštovný 0. Záleží do jakého stavu se člověk trefí.
Dále je pak dobré vyvarovat se objednávkám v období svátků jak evropských, tak jejich. Mají toho hodně a začínají zmatkovat. Proto se občas stane, že něco chybí, nebo příde něco jiného
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Při větším nákupu se to dá rozdělit. Co je In Stock, tak do jednoho balíčku, a co není, tak do druhého.
To i kvůli sledování zásilky nad 15 USD. Pokud dáš do jednoho balíčku (objednávky) věc za 2 dolary, co mají skladem a věc za 30 dolarů, kde se čeká na dodání na sklad, jsou schopni poslat samostaně tu věc za 2 dolary a můžeš u ní sledovat pohyb zásilky na poště v Hong Kongu (doručení je proti podpisu, protože objednávka byla nad 15 USD), a pak ti pošlou samostatně tu druhou věc za 30 dolarů, ale tam už je to pak bez sledování a bez podpisu při doručení. Takže když to doručovatel ztratí ..
Mal by som ešte dotaz, rád by som si objednal prívesok plnený ľahko rádioaktívnym plynom tritiom, ktorého častice sa menia na luminofore na farebné svetlo.
Trítium má polčas rozpadu cca. 12,5 roka, takže po tejto dobe sa zmenší svietivosť na polovicu.
Lenže sa mi zdá, že svietia celkom slabo a mám dojem, že asi predávajú najstaršie skladové zásoby, koľko rokov už konkretne tie z deal.extreme môžu mať.
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíl v ceně ti doúčtujou, nebo přeplatek ti nabídnou jako slevu při dalším nákupu. To pak jim při objednávání zboží napíšeš mail a oni to odečtou.