Myčka AEG Favorit

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
petrpetr321

Myčka AEG Favorit

#1 Příspěvek od petrpetr321 »

Zdravim, chtěl bych se zeptat, zda by jste nevedeli , co s tim... Mam již asi 4tým rokem myčku AEG Favorit... fungovala bezvadne do včerejška... Dal jsem jako vždycky program automatic, ale v posledních 4řech minutách probramu, se zblaznila... Na displayi problikávala 4- jako minuty a nasledne hned 0 , a hned vlevo té číslice problikávala malá čárečka-svislá; v intervalu cca 1s se toto zobrazení střídalo. kdž tam byla 4ka tak myčka vypouštěla, kdyz tam byla nula tak bl klid, takto se to střídalo po vteřine. Dnes jsem zkousel myčku tedy znova zapnout, zmackl jsem hlavni vypínač a dále probram jaký chci spustit, opet to samé, ted prozměnu blíká ten zvolený program-dioda nad ním a na displayi problikává 114- jako čas , jak dlouho ma program trvat a 0... a opět na tom displayi je ta svislá čárka, která bliká...REset zmáčkout nelze- kdyz podržim obe ty klavesy, nic se nedeje, kdyz vytáhnu ze zásuvky porád to samé...Čím myslíte že by to mohlo být? díky moc za odpovedi/pomoc
petrpetr321

#2 Příspěvek od petrpetr321 »

Tak změna , ted uz jen bliká dioda Automatic a na displayi je 0. Ta svislá čárka vedle nuly bliká stejně jako ta dioda Automatic...
petrpetr321

#3 Příspěvek od petrpetr321 »

a jestli to pomůže: PNC 911232696 00 typ:45_2 DDF 40, a jeste jeden postřeh- mycku jsem nechal vyplou , po zapnutí vse ok, probram se spustil ale musel jsem to zase vypnout, protože periodicky - jak pri napouštění, tak pri "mycim programu" tam zase zacela skakat ta 0 s tou svislou čárkou vlevo. a přerušovala periodicky celej program, povedlo se mi spustit i jinej program - to same, opet periodicky cas 30 min a 0 s čárkou a v té nule se to vsechno zastavi a po vterine zase 30 a takhle porad do´kola
petrpetr321

#4 Příspěvek od petrpetr321 »

tak je nejspíš vadná elektronika....:-( nevite, zda ji někdo opravuje popř. cenu nové? díky
petrpetr321

#5 Příspěvek od petrpetr321 »

ahoj lidicky, tak se zavada projevuje zase jinak- pri delším provozu, a hlavně když má myčka začít "ohřívat vodu". Nevite co by to mohlo bejt?
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“