BM 566 A

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
cafenet

#16 Příspěvek od cafenet »

reklamacie

#17 Příspěvek od reklamacie »

xpo píše:Zdravim. Pozeram, ze sa bavite o GE134. Pred casom som ich zohnal, boli niekde v Cechach, ale musel by som najst kde presne. Ale oni za jednu vtedy chceli cca 300,- Kc. A povedali mi, ze tie diody casom degraduju a nie je zarucene, ze aj nove nebudu zle. Tak neviem. Ja si osobne nemyslim, ze by mali byt nove zle. Ale 300 sa mi sdalo vela.

Asi mám štastie: DENKEL 75kč /kus.Už ich mám objednané,dúfam že to nebude nejaká "levárna"
sonet

#18 Příspěvek od sonet »

Zdravím sháním schémata popř. by stačila nějaká tabulka nebo legenda, kde by byly uvedené hodnoty napětí pro měřícími body (U1,U2...) zakreslené ve schématech. Stáhnul jsem již dvě dokumentace a ani v jedné to nebylo. Zkoušel jsem už několik linků z fóra ale většina už nefunguje stejně jako stránky http://www.radiotechnikatabor.cz/tesla/ . Může to být jak pro typ BM566 tak BM566A. Nemáto to někdo? Děkuji
gepard

#19 Příspěvek od gepard »

Zdárec,
na dokumentaci k BM566 jsem narazil tady:
ftp://ftp.nagano.cz/doc/tesla/bm566/
-- Gepard --
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“