Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
pida_m

#226 Příspěvek od pida_m »

aha, ja tu nemám zveřejněný věk.. (radši)
Tak jukni na profilu na mé "jakoby" stránky "odkaz". Svoje vlastní nemám.
píďa
Andrea

#227 Příspěvek od Andrea »

forbidden píše:mě prostě hned napadli :)

A neublížili ti moc? :D
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#228 Příspěvek od forbidden »

Hele, kam to směřuješ? :) Přemýšlím, při jaké situaci by mě napadli (:smash: ) milenci schovaní pod tvojí postelí....
Andrea

#229 Příspěvek od Andrea »

Tak moment, zpod mojí postele být nemohli, tam by se nevešli a s tím, že tě napadli jsi začal ty. A směřuju do postele, jen co doleptám tu desku :oops:
Do svojí postele :!:
Crifodo

#230 Příspěvek od Crifodo »

Z toho všeho se dá vyrůst. Většinou.
Milenec pod postelí je rekvizita z 19. století nebo z blbých filmů z 30. let :twisted:
keemo

#231 Příspěvek od keemo »

Mnoooo,milenec moze byt aj v skrini :) tipujem vsak ze Andrejka ma aj tam elektroniku a veci s tym suvisiace... :D Na milencov uz nezbylo miesto.Ani pod postelou ani v skrini...Ozaj, a co balkon? :D
Andrea

#232 Příspěvek od Andrea »

Balkon nemám. Crifodóó, kam mám v dnešní době schovávat milence?
(Asi neni dobrý čuchat ten aceton, co?)
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#233 Příspěvek od forbidden »

No, radši toho už nechám, Píďovi ještě není určitě 18 a já už taky směřuju tam co Andrea.

(Taky do svý)
pida_m

#234 Příspěvek od pida_m »

Andrea píše:
pida_m píše:TO Andrea: .. no já píďa.

Píďa dítě nebo Píďa otec? :twisted:

...promiň že jsem už včera neodpověděl, neb jsem musel jít spát. Píďa je jen jeden ! Táta má jinou přezdívku (někdy "Herodes"), ale nechodí sem, jen někdy koukne, jestli nepíšu ptákoviny.
Ale celé to bylo o tom, že bych chtěl takovou mámu, moje tomu nerozumí a je konfliktní co se týká pořádku (má divné normy).
píďa
Andrea

#235 Příspěvek od Andrea »

Já jsem taky konfliktní a mám divné normy co se týče pořádku. A že elektronice rozumím není vůbec výhoda, naopak, žádnej chlap to zatím dlouhodobě nedokázal rozdejchat.
pida_m

#237 Příspěvek od pida_m »

.. no já mám krámy ve skladu, pod postelí by to u nás rozhodně "neprošlo".
Musím mít pokojík uklizený, ne jako spolužáci. No prostš to mám přísný, ale zase na druhou stranu mohu mít na stole rozbrané nějaké zařízení a nemusím ho na večer uklízet, teda když na tom bastlím.
píďa
BIPOLAR

#238 Příspěvek od BIPOLAR »

Andrea píše:Já jsem taky konfliktní a mám divné normy co se týče pořádku. A že elektronice rozumím není vůbec výhoda, naopak, žádnej chlap to zatím dlouhodobě nedokázal rozdejchat.

Teď jsem si vzal 2x "ATROVENT" a již jsem rozdejchanej :lol: .
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Zirafka

#239 Příspěvek od Zirafka »

Chlapy jsou divný, poslední dobou začínám tajit své zájmy před okolím :roll:

Však i tady píšu už méně a méně... už mne nebaví číst hloupé dotazy na téma "A tebe to fakt baví?" nebo "Nechápu, jak se může ženská vrtat v osciloskopu a ještě z toho mít radost" :roll:

Jinak mám stejnou zkušenost jako Andy, žádný kluk (nebo dneska už chlap, přeci jenom už něco pamatuji) to zatím delší dobu nedokázal rozdýchávat (a ani foukačka na astma nepomáhá).
BIPOLAR

#240 Příspěvek od BIPOLAR »

Dámy, já konkrétně proti Vám doopravdy, ale doopravdy nic nemám, ba naopak - je mně spíš líto, že je Vás tak málo :D :D .
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“