TV LG 29FS2ALX, 100Hz, chassis CW62A
Moderátor: Moderátoři
tak uz vim co tedy presne obraz dela.ukaze se obraz od stredu nahoru (nahore je zaoblen) pak se zůží na čáru asi 5mm tlustou uprostred pak se zas roztahne od stredu nahore a takhle se to opakuje.ty podezrive kondy jsem vymenil,i zmeril ostatní i keramicky jsem změřil.studeňáky jsem sice nenašel ale propájel jsem určité body
změřím ještě napájení
našel jsem koncák TDA4863J ja vim ze neni zameny s tim mym TDA4863AJ,ale chtel jsem jen vedet jestli se něco změní.zapl sem telku a obraz byl skoro už normální (jen nahoře chybělo asi max.2cm a obraz nahore byl zaoblený.
musim ale prijit teda na to proc na pinu 1 - 31V
koncák origo jsem objednal už.jen nevim jestli to zaobleni nahore je zpusobeno ted tim ze v zapojeni obou dvou koncaku jsou urcite zmeny,anebo jestli v ty telce jeste nejaka chyba je.
i na pozicich C301 a C302 jsou osazeny jiné hodnoty,ale zase u techto pozic ve schéme je hvezdicka.takze v techto hodnotach bude hacek.
ale na pozici C303 žádná hvězdička není tak by tam přece mělo patřit přesně to co je ve schémě ne?
- Přílohy
-
vertikál LG.JPG- (130.47 KiB) Staženo 145 x
kdybych to takto unechal delší dobu tak si myslím že zase pochovám další IO a to já nechci.
chladič s koncákem je zahřáty ale ne moc zase,přesnou teplotu boužel nemám čím změřit
- Přílohy
-
2.PNG- a taktov se zdeforumuje po tech 2 min
- (94.88 KiB) Staženo 81 x
-
COOL_585x-1.png- toto to udělá po těch 2min
- (93.6 KiB) Staženo 86 x