Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od otakarv »

Variola píše:Chlapy jsou divný, poslední dobou začínám tajit své zájmy před okolím :roll:

Jinak mám stejnou zkušenost jako Andy, žádný kluk (nebo dneska už chlap, přeci jenom už něco pamatuji) to zatím delší dobu nedokázal rozdýchávat (a ani foukačka na astma nepomáhá).

Že jsou chlapi divní?Možná áno,pro některé ženy.To samé bychom mohli říci o vás ženách.Ono určitě moc záleží na tom,na jakého(jakou)zrovna natrefíš.
Na samém počátku to je vždy o velké lásce,postupem času však i ta zevšední a začnou tomu druhému vadit všelijaké(na začátku nevnímající)někdy doslova prkotiny.
Taky toho celkem dost pamatuji,ale stále žiju(někdy se mi ale skutečně zdá,že spíše nežiju)se svou ženou.Kvůli elektronice se den co den vedou debaty pro mně nelichotivé.
A co vy dvě,podle toho co jste napsaly,jste samé samotinké,mám pravdu?
Andrea

#243 Příspěvek od Andrea »

otakarv píše:A co vy dvě,podle toho co jste napsaly,jste samé samotinké,mám pravdu?

Už půl roku :(
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od otakarv »

To mi je líto,musíš věřit,že časem přijde ten pravý(většinou to člověk sám neovlivní ono to přijde samo od sebe).
Já jsem věřící katolík.Když mi je opravdu moc a moc zle,najdu si místo,kde jsem sám a modlím se a prosím Pána Ježíše Krista o pomoc.On mně ještě nikdy nezklamal,vždy mi pomohl v mých těžkých situacích.
BIPOLAR

#245 Příspěvek od BIPOLAR »

Otakarv - .Kvůli elektronice se den co den vedou debaty pro mně nelichotivé.

Tak to samé se děje i u mne doma a proto tím více, ocením odborné znalosti v elektronice u žen. :thanks: .
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Zirafka

#246 Příspěvek od Zirafka »

otakarv píše:A co vy dvě,podle toho co jste napsaly,jste samé samotinké,mám pravdu?

Asi šest roků, asi to tak má být :? A když se po několika letech zdálo, že by to mohlo být jinak, tak z Jirky vylezlo, že má stejnou preferenci jak já: je na kluky :roll:
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od zdenoeddie »

svet se zblaznil.... zachran se kdo muzes :?
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od otakarv »

zdenoeddie, svět se v podstatě nezbláznil, to je všechno dané přírodou.
Díky své sestře, která mi kdysi při jednom rozhovoru v mládí (to jsem byl ještě svobodný a "vybíral" jsem si partnerku pro společný život) řekla, že každý člověk, ať už muž nebo žena, si vybírá svůj protějšek "záhadným způsobem". Toto mi vysvětlila takto: vybereš si svého partnera, o kterém si myslíš, že je ten nejideálnější na světě. Po nějaké době (je jedno, jak dlouhé) zjistíš, že to není až tak pravda. Dejme tomu, že se rozejdete a budeš hledat jinou (jiného), najdeš, a vše se začne znovu opakovat. Zjistíš, že ta nová partnerka (partner) je úplně stejná (stejný) jako ti předtím, nebo dokonce horší.
Nechci tvrdit, že je to na 100% vždy, ale co jsem vysledoval, tak se to plní na hodně procent přesahujících 50%.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#249 Příspěvek od zdenoeddie »

s tym vybiranim to je pravda, nielen sam som to zazil ale aj z rozpravania kamaratov atd to mam potvrdene... preto som spokojny s tym co mam, i ked....
Crifodo

#250 Příspěvek od Crifodo »

zajímavá tématická parabola vzhledem k názvu vlákna, jen co je pravda :roll: :twisted:
Andrea

#251 Příspěvek od Andrea »

No co, z SD se dá přinést lecos :D
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od otakarv »

Crifodo píše:zajímavá tématická parabola vzhledem k názvu vlákna, jen co je pravda :roll: :twisted:
Andrea píše:No co, z SD se dá přinést lecos :D
Nemůžu nic jiného než souhlasit. :D
Andrea

#253 Příspěvek od Andrea »

I láska se dá najít na SD, třeba v podobě skleněných domečků pro bubáky.
Crifodo

#254 Příspěvek od Crifodo »

otakarv píše:Nemůžu nic jiného než souhlasit. :D
Klasika je recyklovaná družka, vyšmelená snad za olejomalbu? v Slavnostech sněženek, ta byla 110%ní :twisted:
bu2520

#255 Příspěvek od bu2520 »

bylo by hezké moci si na SD vyhrabat nějakou kvalitní družku, která už sice třeba má něco za sebou, ale vydrží víc, než ta nová naleštěná snad z Číny.
A směnit ji za láhev rumu či jinou pochutinu.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“