Nastavenia a užívanie stránky - v podobnom fóre
Moderátor: Moderátoři
Nastavenia a užívanie stránky - v podobnom fóre
http://www.auto.sk/diskusia/faq.php#0
Tech.pripomienka:
Názov vlákna sa dá iste upraviť na nejaký vhodnejší, výstižnejší - po zvážení túto technickú pripomienku prosím odstrániť, v prípade nevhodnosti kľudne aj celé vlákno, prípadne ho využiť ako inšpir. Pekne ďakujem.
Re: Nastavenia a užívanie stránky - v podobnom fóre
Co je pak toto: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... s&file=faq ???? A je to nalevo nahoře nad celým fórem, to "klikátko" je označené "FAQ" , stačí se jen podívat a zkusit, k čemu to asi tak může být...
Moderátorům doporučuji nikoli LOCK, ale rovnou "KICK-OF to Junkyard Basket..."
A kutilmile - nelituju tě
Tak už to chodí a můžeme to opakovat pořád znovu:
- vyhledávejte na fóru
- vyhledávejte v sekcích "download" i "upload"
a teprve, když nepořídíte, seznamte se s pravidly a pak pište. Když psát nepůjde, koukněte do sekce "FAQ".
Kdo ta pravidla už zná, nemusí je číst znovu, samozřejmě.
Meze stanovené pravidly jsou většinou dost pružné na to, aby je tu a tam šlo popostrčit, takže je nemusíte umět nazpaměť doslova.
jogo píše:.....túto technickú pripomienku prosím odstrániť, v prípade nevhodnosti kľudne aj celé vlákno.....
A ešte doplním, že nebyť toho, že riešim problém s autom, neprehraboval by som sa, minimálne z časových dôvodov, vo fóre inom a čírou náhodou nenatrafil na pravidlá, ktoré sa mi zdali naozaj prínosom, pretože otázky, ktoré sú tam zodpovedané, tu vo vláknach už dotazované a rozoberané boli. Samozrejme, aj mnou. Takže som sa potešil - a samozrejme chcel sa aj podeliť. Nu, a dopadlo to takto.
jogo píše:.....som čírou náhodou natrafil na pravidlá.....
Ono to je tak, že my, ktorí sme na pc nevyrastali, nezúčastňovali(ujeme) sa z tých, či oných dôvodov na rôznych fórach, pokecoch, či sociálnych sieťach, ťaháme vždy za veľmi krátky koniec. Nemáme vžité rôzne zákonitosti, pojmy a veci, ktoré sú inak bežne iným, "sčítaným", samozrejmé. A tak sa len trápime a trápime. A občas sa nám veľmi hodí, keď nám niekto, trebárs aj s nejakou tou banalitou, rád ochotne pomôže
No, je to prkotina.