sháním manuál Grundig studio hifi 2000

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vombat
Kontaktovat uživatele:

sháním manuál Grundig studio hifi 2000

#1 Příspěvek od vombat »

Dobrý den, sháním nejlépe servisní manuál, ale postačilo by i schéma. Jedná se o tuner kombinovaný s gramofonem Dual 1216. Na toto šasi jsem na netu servisní manuál našel, na celý přístroj bohužel ne. Původně měl skončit v kontejneru, ale kamarád stěhovák v podobných případech na mě pamatuje. Dík za každou informaci.
kokun

#2 Příspěvek od kokun »

A jak hledáš? - pokud jsi vůbec něco hledal :cry:
Hned 1. odkaz: http://www.radiomuseum.org/r/grundig_st ... o_200.html - máš i se schématem

- Výsledky 1 - 10 z asi 6 500 na dotaz Grundig studio hifi 2000 schema. (0,24 sekund)
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od vombat »

Tuto stránku jsem také našel, ale pokud nejsi členem, schéma nestáhneš v odpovídajícím rozlišení. Za registraci chtějí 25USD nebo 20EUR, což o to, klidně bych 20EUR dal, je to dobrý web, ale poplatek za platbu do zahraničí je dost velký.
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

Zkus schéma na Studio 3010, ono v této řadě mnoho změn nebylo, pokud si pamatuji, tak se dělala řada Studio 2000 - 20xx - 3000 - 30xx, každý vyšší model uměl (a stál) o něco víc, ale základ, tedy model 2000 byl snad ve všech.
http://www.raupenhaus.de/down/getdown.p ... o_3010.zip

To Vombat: kdyby jen to, i s poplatkem mě to přišlo dost přes tisícovku ražby poctivé, ale mám dost vyčerpaných bodů a těžko najdu něco zajímavého, co tam ještě není, abych si zase nějaké bodíky na nákup připsal.
gino

#5 Příspěvek od gino »

vombat
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od vombat »

Děkuju za obě schémata, opravdu se nebudou výrazně lišit od modelu 2000. Potřebuju proměřit napájení a koncové zesilovače, hraje čistě(rádio), ale slabě. Ještě ho vyzkouším na gramofon, musím vyměnit vložku, bohužel musím vyrobit středový kolík, který chybí, protože se používají celkem tři druhypro různý režim přehrávání. U tohoto typu jsou přepínače na zadní reproduktory, možná bude chyba tam.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“