já opravoval během asi měsíce tři kusy těchto satelitu a všechny měly odešlé zdroje kvůli kondum a tím zvyšené napětí. Všechny naprosto stejná závada- stejné součástky. U dvou po opravě taktež nešel zvuk a po vzhlednutí jsem viděl že byl nějaký procesor, asi ten zvukový shořelý. Ten jeden byl po ráně ihned vytažen ze sítě a po mé opravě zdroje jede OK, v tom ten šváb asi nestačil odejít.
Hmm tucha jsem takového měl,ale co když.Jednou jsem měl na stole Mascona,taky po zdroji.Zvuk nešel vůbec,přehrál jsem softík a nic.Majitel zjistil že je to ještě v záruce a poslal přijímač do autorizovaného servisu a "prý" beze slova mu jej opravili.dík za spolupráci
srandičky,že?
již je vyřazený,směr SD.
Teď se rozčiluji s tím svým COMAGEM SL50 co mám tady v dílně.na předvolbě č.13 se stále vypíná a zapíná dokola.Zírám na to jak péro.A je jedno jestli navolím z dálkového ,nebo přímo na přijímači šipkami nahoru a dolu.Reset nepomohl.Ach jo
Ked to robi pri 13 tak vymez predvolbu 13 a daj to inde, ale comag je comag mne sa podarilo dodrbat sl35s a musel som ju napojitr na jtag tak to tiez dobry zážitok 10hod programovania staci to