TV LG 20LS1R - chýba OSD (MENU)
Moderátor: Moderátoři
TV LG 20LS1R - chýba OSD (MENU)
Rovnako reaguje ( nereaguje) na ovládač aj na klávesnicu na TV. Pri televízore mám skoro komplet originál dokumentáciu – CD manuál v češtine, papierovú schému (divím sa,že dali), dokonca aj „ADJUSTMENT INSTRUCTION“ ( Nastavovacie inštrukcie - žial v EN).
Neviem sa ďalej pohnúť ( možno pre tú angličtinu) – či treba isť do servis módu – a ako sa tam dostanem?? alebo je na to len nejaká finta, ako napríklad , detská poistka alebo hotelový zámok. ( v manuále sa detská poistka spomína , ale návrat by mal byť ľahký – pomocou DO,, Hotel zámok sa nespomína nikde)
Ak viete poradiť budem vďačný.
Samozrejme správnu kombináciu neviem - po zadaní sa nezmení nič.
V prílohe zasielam – Nastavovacie inštrukcie , ak vie z toho niekto vyčítať niečo potrebné.
Často programujem rôzne satelitné prijímače cez sériový port RS232 alebo posledne už USB, ale myslí že tento TV nič také nemá. ( Musím to lepšie pozrieť )
( konektor ako monitor ), čo som samozrejme vedel , lebo sa môže používať tento TV aj ako monitor PC, ale teraz ma prekvapilo to, že pri tom konektore je napísané SERVICE ONLY.(ćo by som si ja mohol preložiť - len pre servis)
To, že je to aj servisný vstup – s tým nemám skúsenosti – a ani to nie je možné cez grafickú kartu – iba ak je na to zvláštny kábel redukovaný na USB alebo RS232 – ale pochybujem.
Má s tým niekto skúsenosti??
Ale stále mi víri hlavou myšlienka , aký „PIN“ pýta v tom pravom hornom rohu?
kovmax píše:..... Je to v nasledovnom formáte „- - : - -„ po vpísaní číslice nevidím - čiarky sa menia na bodky . Je to ako zadávanie hesla alebo PIN. .....
Řekl bych, že takto se spíše zadává čas, než PIN -
Podotýkám - "placky" neopravuju, takže zkušenost nulová.
Jenže jsem si stáhnul SM tvé telky v "čitelnějším jazyce" - EN (i když i pro mne je ta EN, možná to co pro tebe ta "taliánština"), ale když přejdu k "nastavovacím stránkám", tak se vůbec neshodují s tím, cos tady vložil.
Souhlasí ti vše ostatní s tvojí telkou?
V SZ ti posílám odkaz na ten manuál v angličtině - srovnej si to s tím tvým
Z tej maďarskej stránky sa mi nedá, alebo skôr neviem stiahnuť nič. Píše že error - klient nemá oprávnenie. Televízor som opravoval a aj opravil podľa priloženej schémy, ktorá sa zatiaľ zhodovala s plošákom. Keď ho znova otvorím poriadne to skontrolujem. Úplný TYP je: LG20LS1R- ZK.
Ďakujem za link určite sa tam niečo dozviem , ale sa asi budem musieť zaregistrovať . Momentálne musím vypnúť PC a o nejaké dve hodiny možno budem pokračovať.
Já ho stáhnul bez problémů - a bez registrace.