problem uhliky
Moderátor: Moderátoři
problem uhliky
Re: problem uhliky
Na tohle téma tu bylo vlákno,kde bylo dost podrobně vysvětleno proč má být komutátor černý a nemá se čistit. Dost lidí tady na fóru se divilo i ušima,ale uznali,že to má logiku.Hledej a najdeš,páč mně se nechce.p32 píše:To budou motoráři, co práci sledují dalekohledem, že ?Jistě, že očistit klidně i smirkem, ale jemným. Hlavně potom pročistit ty drážky.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Naproti tomu mám taktiež karbošku zn. Tecso, ktorú ani trochu nešetrím, chodím s ňou takmer denne na fušky a môžem povedať, že je takmer profi využitá - 1.5 roka, zatiaľ bez zaváhania. Cena brúsky Tesco (16€) je 1/10 z ceny narexu (160€) a dokonca menej ako 1/2 c zeny rotora narex (40€)!
Za cenu narexky a rotora by som mal 12 kusov tesco brúsok, ktorá zatiaľ 1 a pol roka krúti bez najmenšieho zaváhania takmer denne, kdežto narex vydržal 3 roky s veľmi zriedkavým použitím. Samozrejme životnosť záleží od mnoho mnoho iných faktorov, ktoré tu nemienim rozoberať.
Takže asi tak. Predpokladám však, že môj prípad (kedy "šmejd" z hypermarketu "preští" značkové náradie) je skôr výnimka ako pravidlo, ale chcem len uviesť že existuje, stáva sa a určite nie som sám.
Ak ti krátko po výmene uhlíkov tieto znova "zhoreli" buď si použil úplne nevhodný ich typ, prípadne nesprávne založil/poskladal, no najpravdepodobnejšie bude mať brúska svoje najlepšie časy za sebou.
(p.s. - na tesco kombinačky,štipačky,skrutkovače nedám dopustiť - sú vyrobené z veľmi kvalitných, tvrdých a odolných materiálov, skutočne, treba vyskúšať, naozaj odporúčam! akurát dobré komnbinačky treba vybrať aj jedny z piatich )