OVP barevné duchy

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Mysteri

#16 Příspěvek od Mysteri »

Mňa len ako prvé zarazilo to, že tá závada bola už od začiatku, keď sa kúpila... :roll: A, čo reklamácia, vrátenie a tak podobne :?: Radšej budem na to čumeť ŠESŤ :!: rokov a teraz to chcem riešiť na vlastné náklady :twisted: Sorry!
Ale, ak je to všetko pravda, tak je na 99% jasné, že ,,lampa" je O.K., len je niečo zlé v nastavení už od výroby /aj keď sa mi to nechce veriť, lebo OVP výstupná kontrola bola O.K./
Ale k veci. Podľa fota to vyzerá na ,,podnastavenie" Ug2 a aj zlé nastavenia budenia katód v SM. Vychádzam z tej tmy v pozadí a farbe na ksichte toho človeka na obrázku. Je to také celé ,,temné". Ako prvý krok by som odporúčal na Vn trafe ,,JEMNE" :!: zvýšiť Ug2.
BIPOLAR

#17 Příspěvek od BIPOLAR »

Pokud by jsi musel regenerovat, tak se podívej sem:

http://servisokenko.tym.cz/regenerace/regenerace.htm ?
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Davinci

#18 Příspěvek od Davinci »

Tak obrazovka je Thomson A66EHJ13X12 a tady mam namerene napeti na patici obrazovky..R-174.4V, G-174.6V, B-173.9V, g1-0.46V, g2-540V....Hodnoty jsou namerene po doladeni na tom Vn trafe a obraz je mnohem lepsi..Asi to necham tak, protoze na regeneraci obrazovky si netroufam po shlednuti videa:))) Jen se jeste chci zeptat jestli ty napeti jsou v poradku
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“