Ak je to naozaj dvaapol kubíka, tak na peltiéra môžeš rovno zabudnúť, tých by tam muselo byť kvantum, o spotrebe elektriny ani nehovorím, to by možno malo význam vtedy, ak by si na studenej strane pestoval mäsožravce, na teplej strane marihuanu

Asi najjednoduchšie, čo môžeš urobiť, je zohnať ten veľký chladič, nahusto naňho zvrchu pripevniť a dobre tepelne naviazať naohýbanú medenú trubku, najlepšie 6mm priemer, a zohnať šikovného chladničkára, čo ti to pripojí aj s kondenzátorom a filtrom na funkčný kompresor, je to ideálne riešenie...má to veľký tepelný výkon a malinkú spotrebu elektriny...toto riešenie mám odskúšané a je to plne funkčné, teplotu toho chladiča budeš snímať klasickým chladničkovým kapilárovým termostatom, ktorý bude spínať kompresor...takže mrazu sa báť nemusíš...ale musíš byť pripravený na takzvaných odborníkov z radov chladničkárov, väčšinou starých dementov, ktorí ťa budú presviedčať, že to nikdy fungovať nebude atd, ako sa to stalo mne, vraj to nie je reálne, že trepem somariny a nerozumiem sa tomu, že si to moc ľahko predstavujem a podobne...prví dvaja ma od toho takmer odradili, našťastie som natrafil na tretieho, priateľského človeka, s ktorým som to mal za pár hodín komplet hotové a k mojej spokojnosti to funguje už vyše roka bez jediného problému