to gino
Dotaz k úvodnímu příspěvku tohoto vlákna.
Kompletujem všetky manuály od prístrojov Tesla BMxxx (úprava v pdf do OCR) a chcem to potom hodiť na nejaký download server.
Zatiaľ som stihol dvojkovú radu:
Jsou zde uvedené manuály někde volně přístupné ke stažení?Zajímá mne
zejména tento.
Tesla BM289 - Voltohmmetr.pdf
Za radu předem děkuji.
Díky za umístění na Upload.Bohužel se mi nedaří archiv pěti souborů rar
otevřít.Při otvírání kteréhokoliv z pěti souborů hlásí chybu:Pro pokračování
extrakce je potřeba následující díl archivu.Při tom jiné samostatné soubory rar.mi prohlížeč v pohodě otvírá.Poradí někdo jak na to?
gino píše:Zdravím Kompletujem všetky manuály od prístrojov Tesla BMxxx (úprava v pdf do OCR) a chcem to potom hodiť na nejaký download server. Zatiaľ som stihol dvojkovú radu:
Tesla BM205 - Oscillator.pdf Tesla BM207 - Power Supply AC.pdf Tesla BM208-U - Power Supply DC.pdf Tesla BM210 - NF Millivoltmeter.pdf Tesla BM211A - Q Meter.pdf Tesla BM214 - C Meter.pdf Tesla BM215A - Tube Tester.pdf Tesla BM218a - RC Generator.pdf Tesla BM220 - Q Meter.pdf Tesla BM223 - AM Generator.pdf Tesla BM223E - AM Generator.pdf Tesla BM239 - NF Milivoltmeter.pdf Tesla BM240 - Frequency Modulator.pdf Tesla BM261, BM262 - TV Signal Generator.pdf Tesla BM269A - Precise Tone Generator.pdf Tesla BM270 - AM, FM Generator.pdf Tesla BM271 - Dissipation Factor Meter.pdf Tesla BM283 - Teraohmmeter.pdf Tesla BM286 - Videogenerator.pdf Tesla BM287 - Frequency Subnormal.pdf Tesla BM289 - Voltohmmeter.pdf Tesla BM295 - Short Circuit Tester.pdf Tesla BM296 - Interelectrode Capacitance Meter.pdf
len mi ešte chýbajú tieto manuály:
Tesla BM206 - Stabilisator AC Tesla BM209 - Frequency Meter Tesla BM212 - Generator Tesla BM213 - L Meter Tesla BM216 - Voltohmmeter 6 kV Tesla BM217 - Absorption Wavemeter Tesla BM224 - Distortion Meter Tesla BM238 - Megaohmmeter Tesla BM243 - Oscilloscope Tesla BM244 - RC Generator Tesla BM261 - TV Signal Generator Tesla BM288A - Voltohmmeter Tesla BM294 - ?
Ak by sa našli nejaké dobré a ochotné duše, ktoré by pomohli, bol by som veľmi rád. Ďakujem