Příčinou neni rušení v autě, ani to, že by zesík nebyl stavěný na basové frekvence. Pokud ho totiž doma napájím síťovým zdrojem a beru signál z notebooku, tak funguje perfektně, ale stačí notebook strčit do nabíječky (tím pádem mají oba zdroje společnou fázi 220V) a začne to kmitat taky.
Když zesík napájím starým AT zdrojem a hraju z mp3 přehrávače, je to ok, pokud na zdroj z PC připojím autorádio a propojím ho cinčema, zesík žačne bouchat. Myslel jsem, že je to špatným odrušením střídavého proudu ze zásuvky, ale dnes jsem vše napojil na autobaterku, a dělalo to zas
Někde na tuning fóru jsem stejný problém našel i s kupovaným zesíkem pro auto HiFi zapojeným do můstku. Bohužel tam téma vyřešili oftopic kecama, že "je to nevýkonej šmejd" a "ať se ho zbaví"...
Jsem z toho už zoufalej, koupil jsem za 200 výhybku, další peníze jsem připlácel při výběru autorádia za to, aby mělo preout, a teďka mi to provede tohle... :-/ Takovejch 500 v kýblu minimálně, a to nemluvím o tom, že mám skaženou náladu...
Byl bych vděčný za každý nápad